Meny
 

Julegavetips med opplevelser

dittgavekort

Opplevelser er en fin gaveidé som alltid blir satt pris på: Tid fylt med lykke er jo ikke noe man kan legge i en skuff!

Hva med å gi bort en hotellweekend eller et restaurantbesøk i julegave til mor og far? Eller gi det til kjæresten, så får du bli med selv også! Har du barn, kan du overraske med en gave til hele familien, så har dere noe å glede dere til sammen.

 

Dittgavekort.no kan brukes til overnatting og restaurantbesøk på over 60 Thon-hoteller i hele Norge. Dette gir mange muligheter for små og større utflukter, uansett landsdel.

 

Forslag til reisemål og opplevelser

 

Nyt naturen i Lofoten

For den som vil oppleve storslått, nordnorsk natur, er Thon Hotel Lofoten et ypperlig utgangspunkt. Hotellet ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Se den berømte Svolværgeita på nært hold, kanskje blir det til og med en topptur i luftige omgivelser? Du kan også legge inn litt shopping: AMFI Svolvær ligger kun et steinkast fra hotellet.

 

 

Byferie i Bergen 

Planlegger du en byferie til Bergen, kan du glede deg til vandring på Bryggen, shopping på Bergen Storsenter og fantastisk utsikt fra Fløibanen. Vestlandshovedstaden har noe for enhver smak: God mat, kunst, sport og uteliv. Vi har to sentralt beliggende hoteller i Bergen hvor dittgavekort.no kan brukes: Thon Hotel Bristol Bergen og Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

  

 

 

Sørlandsidyll i Arendal 

Gå for sørlandsidyll med en aktiv weekendtur til hyggelige Arendal sammen med familien. Shop på AMFI Arendal, utfold dere i Hove klatrepark eller ta turen innom Vitensenteret Sørlandet – et opplevelses- og læringssenter for barn og unge. Bo på Thon Hotel Arendal som ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal sentrum.

 

 

 

Familietur til Bjørneparken  

Dra på familietur med barna til Bjørneparken i Flå. Der kan du observere ville, norske dyr som bjørn, elg og gaupe. Du får også hilse på snille husdyr som kaniner og ponnier, og litt mer skumle typer i Norges største krokodilleutstilling. Bo på Thon Hotel Bjørneparken, spis på Bjørnehiet Restaurant og shop på Bjørneparken Kjøpesenter. (dittgavekort.no kan brukes på hotellet, i kjøpesenteret og restauranten. Det kan ikke brukes i selve Bjørneparken.)

 

Her finner du en komplett liste over hvor du kan bruke dittgavekort.no.

Sist endret - 01 desember 2017