Meny
 
kjole fra kjeden

Vi elsker grønne toner!

Urban Garden hos Days Like This er inspirert av gatemotebildet og byr på en avslappet, chic hverdagsstil med friske farger og spennende mønstre. Mønsterhistoriene peker mot sommer med innslag av tropiske farger og trykk. Vi går mot en grønn og herlig vår!

 

Behagelige bukser? Ja takk!

Et av nøkkelplaggene i Urban Garden er en vid, militærgrønn bukse med høyt liv og snøring i midjen.

Ivy pant er komfortabel samtidig som den er iøynefallende. Buksen er flatterende på ulike kroppsfasonger og egner seg med alt fra en enkel Aria bomullstrøye med striper, til en mer pyntet bluse.

 

 

Kjolefin og vårlig til hverdagen.

Kjoler i ulike lengder og fasonger understreker at vår og sommer ikke er så langt unna.

Det samme gjør utvalget av bluser og topper. Friske farger og mønstre gjør det lett å sette farge på hverdagen. Perfekt når garderoben trenger en vitamininnsprøytning.

 

Calla pant er en løs og ledig bukse med strikk i linningen. Buksen kommer i ulike varianter med forskjellig mønster. Et plagg som redder deg når du er uinspirert og bare vil ha på deg noe behagelig. Med en fin genser til er du klar for det meste.

 

 

Et friskt pust

En rød drakt bestående av Silver bukse og Tomorrow blazer er et friskt pust og skiller seg ut i mengden av lignende antrekk i mørke farger. Kombiner den med en lyserosa t-skjorte, et par kule sokker og fine sneakers for en oppdatert look.

 

Urban Garden-kolleksjonen inviterer til lek når det kommer til farge- og mønstermiks. Gatemotebildet har de siste årene dreid trendene i en mer fargerik retning. Hos Days Like This står farger og mønstre i fokus året rundt, våren 2018 er intet unntak!

Urban Garden inneholder en rekke produkter i mer bærekraftige materialer som Svanemerket, økologisk bomull og resirkulert polyester.

 

|  Days Like This  |

Sist endret - 11 mai 2018