Meny
 
motebilder

Vårens nyheter fra Days like this

Nyt herlige pastellfarger og innslag av rødt blant vårens lekre nyheter.

Days Like This har et lite kolleksjonsdrop inspirert av bybildets kontraster  med en fargepop av rødt som en tilleggskolleksjon til en allerede eksisterende kolleksjon i butikk.

Kolleksjonen er tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid. Plaggene er anvendelige med oppdaterte garderobeklassikere som poplin-skjorter og denim. Korsør, en perfekt hverdagsgenser i en ull- og viskosemiks som kommer i tre fine farger, er fin å style med den røde trendkåpen Oslo coat for en fin hverdagsstil som både er urban og feminin.

 

 

Urban chic-kolleksjonen sitt viktigste plagg er en chino-bukse i økologisk bomull. Days Like This jobber hele tiden aktivt med bruk av mer bærekraftige materialer. Dyrking av økologisk bomull foregår uten bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel, og jordsmonnet beskyttes gjennom vekseljordbruk. Buksen har en avslappet passform, er lett å kombinere med kolleksjonens ulike overdeler, og kommer i fargene dusty rose, navy, teal og kitt.     

Urban chic er en kolleksjon tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid. 

Fin hver dag – fin hverdag.

 

 

/ days like this /

Sist endret - 06 april 2018