Meny
 

Julegavetips til henne

sølvklokke med diamanter ligger på rød velur

Leter du etter julegavetips til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. Her får du noen tips som gjøre det lettere å navigere i mulighetenes jungel.

Den sikre gaven

Ser hun en firkantet, liten, hard boks under juletreet gjør nok hjertet umiddelbart et ekstra hopp.

  

Alternativene er mange. Du kan gi henne et smykke, en klokke, et armbånd, ørepynt eller en ring.

Hvis du ikke har helt oversikt kan det være lurt å ta en titt i smykkeskrinet hennes. Bruker hun mest sølv eller gull – og foretrekker hun enkelt eller ekstravagant tilbehør?

 

Har du kartlagt disse to punktene er du godt på vei og klar for julegavehandelen.

 

Fra den oppmerksomme

Imponer med å gi henne noe hun ønsker seg eller har behov for. Selv om hun ikke har skrevet ned en ønskeliste, er sannsynligheten stor for at hun har en mental ønskeliste. 

 

Tenk deg nøye om. Har hun nevnt noe hun trenger eller kunne tenke seg i det siste? En av de beste gavene man kan få, er noe man virkelig har ønsket seg som man ikke forventer.

 

Kanskje hun ønsker deg noe til hjemmet; en kaffemaskin, nytt servise eller et kjøkkenredskap?

Bilde: Le Creuset

Eller hva med en gryte? Gi henne en Le Creuset gryte som kan brukes til så mangt. Den fleksible støpejernsgryten kan brukes til å ovnsbake brød og boller, og egner seg like godt til å langtidskokte retter som Boeuf Bourguignon.

 

Legg oppi et gavekort på x-antall romantiske middager fra deg til henne. Har du noen spesialrett retter du er ekstra god på kan du friste med menyen du skal servere.

 

Eller hva med nytt, fresht treningstøy, et par ordentlig gode tursko eller en ny turbukse? Er du helt tom for ideer kan du også forhøre deg med venninnene hennes for å få tips.

 

Tips! Dersom du gir henne en myk gave: Putt det i en eske slik at det blir lettere for deg å pakke inn. I tillegg blir det vanskeligere for henne å gjette hva det er, dersom hun smugtitter under treet.

Hverdagsluksus 

Hudpleie- og velværeprodukter kan være skikkelig luksus. Setter man av tid til det, er duftlys, håndkrem, hudkrem, hårprodukter og parfyme produkter gir oss en liten pause i hverdagen.

 

Det skal nevnes at ikke alle produktene oppleves som luksus. En hudkrem fra dagligvarebutikken er ikke det samme som en roseduftende krem fra Lancôme. Ta en sniktur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skriv ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter.

 

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk med å legge ved en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde.

 

Eller hva med å sette sammen en liten spa-pakke? Du kan for eksempel legge ansiktsmaske, hårkur og neglelakk i en fin eske, og invitere til en spa-kveld for to. 

 

Gaven med valg 

Dette gavetipset er til deg som egentlig vil gi henne en veske eller et lekkert antrekk, men synes det med størrelser og shopping er veldig vanskelig. Gir du henne dittgavekort.no så kan hun ta seg en tur på senteret og handle akkurat det hun vil ha. Vil du gjøre gaven romantisk kan du gjøre deg flid med innpakningen. Gjem gaven i en luregave eller pakk kortet inn i en stor tom eske. 

 

Kom innom ett av våre kjøpesenter for å kjøpe gavekort, eller bestill kortet med eget design her.

 

 

 

Finn ditt nærmeste Amfisenter her.

Sist endret - 16 november 2018