Meny
 
mor og sønn lager påskepynt

Tips til inne-aktiviteter i påsken

Etter skituren, i bilen eller på en regnværsdag, er det fint å ha noen aktiviteter på lur. Her har vi samlet våre beste tips til deg som har påskeferie med barn.


 

Lage masker

Spill rollespill eller lag karneval med Amfelia og Oskar papirmasker. Dette er en super aktivitet for barn med god fantasi som trenger å få ut litt energi. Se hvordan du lager maskene her.

 

Lage kort

Hva varmer vel mer enn en hjemmelaget overraskelse fra junior, som leveres med et stolt glis? La barna lage koselige Glad i deg-kort til mamma, pappa eller besteforeldre. Glad i deg-kort som kan lastes ned og fargelegges, finner du her.

 

Fargelegge påskebilde

En klassiker er å samles rundt bordet, gjerne med musikk i bakgrunnen og en kopp varm sjokolade. Spiss fargeblyantene og lag et fint påskebilde! Klikk her, og skriv ut fargeleggingsbilde med Amfelia og Oskar.

 

Lage papirfigurer

Lag søte Amfelia og Oskar papirfigurer som kan lekes med når de er ferdige. Kanskje blir det et dukketeater? Små barn kan fargelegge selv, men trenger litt hjelp til å klippe ut figurene. Kom i gang med papirfigurer her.

 

Lage vimpler

Pynt opp med fargerike vimpler. Dette er en enkel og litt annerledes aktivitet som passer for barn i alle aldre. Se artikkelen om hvordan dere lager vimpler.

Sist endret - 14 februar 2020