Meny
 
fargelagt kort av amfelia og oskar

Lag et kort til noen du er glad i

Enten det er bursdag, morsdag, farsdag eller Valentines Day som står for tur: La barna lage et kort til den de er glad i.

Vi har laget et koselig kort som er klart til å skrives ut. Dette passer fint til alle anledninger hvor barnet vil gi en hyggelig oppmerksomhet til en venn eller et familiemedlem.

 

Kortet har to sider: Et bilde med Amfelia og Oskar som kan fargelegges, og en tekstside hvor det står «Jeg er glad i deg». Bokstavene er ekstra tykke med tydelig omriss, slik at det er enkelt å sette sitt preg på kortet med sine yndlingsfarger.

 

Skriv gjerne ut kortet på litt tykt papir. Hvis dere vil, kan dere lime sammen de to sidene. Så er det bare å slippe kreativiteten løs.

 

Artikkelen fortsetter under bildene.

 

 

 

For store barn som skriver selv:

Print ut kortet og la barnet tegne, fargelegge og legge til en personlig hilsen. Ofte har barna selv de mest kreative og koselige ideene til hva de kan skrive, men du kan også hjelpe dem ved å komme med forslag. (Se skrivetips nedenfor.)

 

For små barn:

Print ut kortet og la barnet fargelegge og pynte. Kanskje vil du hjelpe barnet med å skrive en personlig beskjed på kortet?

 

Skrivetips:

Sett av litt plass til å skrive komplimenter til mottakeren. Spør barnet hva det liker best ved personen som skal få kortet. Kanskje er det at han/hun er hjelpsom, modig, eller morsom å leke med?

Sist endret - 14 februar 2020