Meny
 
amfelia og oskar holder en pokal

Stem frem vinneren av Amfelia og Oskar-prisen!

Amfelia og Oskar-prisen deles ut for første gang høsten 2018, og du kan være med på å avgjøre hvem som vinner! Prisen er etablert av oss i Amfi for å gi tilbake til nærmiljøet og støtte arbeidet med gode opplevelser for barn og unge.

 

Et hjerte i lokalsamfunnet

Som et «hjerte i lokalsamfunnet» skal Amfi-senteret være en god støttespiller for lokalmiljøet. Vi ønsker å gi et bidrag og oppmerksomhet til gode og trygge aktivitetstilbud for barn og ungdom.

 

Vi er alle avhengige av hverandre i lokalsamfunnet. På samme måte som vi oppfordrer deg som kunde til å handle lokalt, vil vi oppfordre alle til å heie på lokale lag, organisasjoner og foreninger som gjør en positiv forskjell.

 

 

 

Penger til en lokal klubb

Amfelia og Oskar er våre maskoter, som skal bringe en liten dose undring, begeistring og glede til barna som besøker oss. Derfor er det naturlig at den nyopprettede prisen får navnet Amfelia og Oskar-prisen.

 

 

Konkurranseregler

For å kunne vinne Amfelia og Oskar-prisen må laget/foreningen/klubben drive frivillig arbeid rettet mot barn og unge. De nominerte kan, for eksempel, være idrettslag, korps eller barnekor.

 

Du kan nominere lokale lag og foreninger på Facebook-siden vår. En lokal jury velger fem kandidater blant dem som blir nominert.

 

Deretter blir det opp til DEG å stemme frem vinneren. Avstemming skjer på senterets Facebook-side og i form av stemmesedler, som du finner på stand i senteret. Du kan stemme fram til fredag 21. september kl. 12.00.

 

  • Miljøbilder_700x600px-14.jpg
  • Miljøbilder_700x600px-13.jpg

Prisutdeling

Prisen deles ut med brask og bram i forbindelse med Barnas Dager den 22. september. Hjelp oss å kåre en vinner! Stem på din favoritt via Facebook eller lever inn en stemmeseddel, som du finner på senteret. 

Sist endret - 30 april 2019