Meny
 
amfelia oskar og rengjøringsmonsteret

Amfelia og Oskar møter Rengjøringsmonsteret

Våre to venner leker gjemsel når Oskar blir fanget i et bur. Amfelia leter etter vennen sin og ser et monster uten ben og med en kost til munn, som kommer susende bortover gulvet. Har den spist Oskar? Og oppdager Amfelia den før den spiser henne?

Bli med inn i den eventyrlige verden til den flyvende feen Amfelia og oksen Oskar. De bor på Amfi-senteret og sørger for at senteret er ryddig og fint. Det kan være litt av en jobb, for flaggermusen Kakketo elsker å rote og sørger for at Amfelia og Oskar har noe å gjøre. Normalt er de så små at de kan gjemme seg bak en melkekartong, men noen ganger blir de like store som mennesker. Da er de lette å få øye på. Men ellers kan de gjemme seg rundt på senteret og være nesten usynlige.

 

Det hender at Amfelia og Oskar leker gjemsel i butikkene, og en dag de gjør det skjer det noe skummelt. Et stort monster uten ben og med en stor kost til munn kommer gjennom senteret. Hva i all verden er det?

 

Se hele historien her: 

 

 

amfelia.no finnes spill, filmer og lydbøker for barn fra 3 år og oppover. Klikk her for å bli bedre kjent med Amfelia og Oskars verden.

Sist endret - 23 mars 2020