AMFI-gavekort til alle AMFI-sentre i hele Norge – og mer

Når du velger gavekort fra AMFI, kan det brukes på over 4 000 butikker på cirka 80 kjøpesentre, i tillegg til 70 hoteller, flere restauranter og opplevelser.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Hvor kan jeg kjøpe AMFI-gavekort?

Du kan kjøpe gavekortet i automat på ditt lokale AMFI-senter eller bestille gavekortet på nett og velge om du vil sende det i posten eller om mottakeren skal få det på SMS eller e-post.

Gi en gave som blir satt pris på og brukt. Med et gavekort fra AMFI får den heldige mottakeren frihet til å velge selv, og du slipper å bekymre deg for om du har kjøpt noe feil eller unødvendig.

Hvor kan jeg bruke AMFI-gavekort?

Du kan selvfølgelig bruke gavekortet på alle AMFI-kjøpesentrene. Gavekortet er gyldig på de aller fleste butikker, serveringssteder og tjenester. Du kan til og med bruke gavekortet til å gjøre ukeshandelen på matbutikken. Gavekortet kan ikke brukes på Posten og Vinmonopolet.

I tillegg nyter du fordelen av at gavekortet kan brukes på Thon Hotels i hele Norge, Resthon-serveringssteder og de andre Thon-kjøpesentrene i landet. Se fullstendig oversikt på Dittgavekort.no

Hvordan bruker jeg AMFI-gavekort?

Har du gavekortet i hånda, gir du det til ekspeditøren der du ønsker å bruke det.

Dersom du har fått tilsendt gavekort på SMS eller e-post, henter du ut fysisk gavekort på gavekortautomaten på ditt nærmeste AMFI-senter.

Les mer og sjekk din saldo på Dittgavekort.no.

Så hva venter du på? Kjøp et gavekort fra AMFI i dag, og gjør noen glade med en personlig og nyttig gave!