Mester Grønn

Butikkmedarbeider, deltid

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 140 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Vi har ansatte som er stolte over produktene vi selger og som er glad i Mester Grønn som arbeidsplass. Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en «Mester Grønner» du også! Nå har vi 3 ledige deltidsstillinger på Amfi Voss.

HOVEDOPPGAVER:

  • Dine oppgaver hos oss:
  • Salg og kundeservice
  • Påfylling av varer og vareplassering
  • Annet forefallende butikkarbeid som renhold, rydding, stell av blomster.

Du vil trives hos oss om du har et engasjement for å gjøre kunden fornøyd. I våre butikker møter du mange forskjellige mennesker i ulike situasjoner og produktene kunden kjøper hos oss kan både bidra til å spre glede og også gjøre anledninger mer verdig - som vår servicehelt gir du en opplevelse som handler om mer enn blomster.

  • Hverdagen din i Mester Grønn vil være variert og aldri kjedelig. Vi jobber med ferskvarer og det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

ARBEIDSTID:

Arbeidstiden er 3,75 timer pr uke, i hovedsak ettermiddag/kveld og lørdager, men kan også være aktuelt med dagtid. Det er ønskelig at du kan jobbe noe mer i travle perioder og høysesong. Du må være over 18 år.

ANNEN INFO:

Vi skal gi deg alle forutsetninger for å være god, og verktøy for å bli stadig bedre. Vi er veldig stolte av vårt lange engasjement for bærekraft og dette vil gjenspeiles i flere av dine oppgaver og opplæringen du får.

Blir du med på reisen?

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
3,75 timar pr veke + ekstra
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Vibeke Aasebø
Stilling
Butikksjef
Telefon
32 22 97 39

Søk på stillingen