Tegninger barna kan fargelegge til morsdag

Jente som fargelegger
Mønstret hjerte fargelagt i rosa
Fargelagt tegning av supermamma
Mønstrede bokstaver fargelagt i lilla hvor det står MAMMA

En av de fineste gavene en mor kan få er hjemmelagde gaver fra barna. Skriv ut en av disse tegningene og la barna fylle i fargene.

Selv om det ofte kun er foreldrene selv som evner å se talentet som gjemmer seg i krusedullene, er det definitivt en gave som varmer mammahjertet. Det blir ekstra personlig når barna setter sitt eget preg på gaven. Får man egentlig nok tegninger til å henge på kjøleskapet og vegger? Vi har samlet et knippe tegninger som kan skrives ut og fylles med regnbuens farger.

Fargelegg hjerte

Dette hjertet kan bli til et kjempefint morsdagskort med litt ekstra magi fra barna. Last ned bildet (png) av hjertet og finn frem fargeblyantene. Skriv gjerne en hyggelig hilsen ved siden. Omtrent slik kan hjertet se ut når man er ferdig med å fargelegge.

Fargelegg «supermamma»

Alle vet jo at mødre har superkrefter. Last ned bildet (png) av tegningen «supermamma» og fyll med mammas favorittfarger.

Fargelegg «mamma»

Dersom barna foretrekker å tegne fritt kan man fargelegge i ordet «mamma» og tegne rundt. Last ned bildet (png) av bokstavene) og la barna slippe kreativiteten løs.