Topp tre interiørtrender denne høsten

Stue med sofa, grønne planter og spisebord og stoler i mørkt treverk
Grå kommode med knotter formet som kroner
Beige rom med møbler med tredetaljer og bilder på veggene
Bilde til venstre: Mal en gammel kommode i en ny og fresh farge, og sett på knotter som gjør at den skiller seg ut. Bilde til høyre: Miks nytt og gammelt, og ikke vær redd for å tenke utenfor boksen. Hva med å henge opp den gamle stråvesken til mormor på veggen?
Nærbilde av hylle med keramikkvaser bak en sofa
Visste du at du kan spraymale glassvaser?

Forny hjemmet ditt med enkle triks, bruk naturlige materialer og tilfør personlige detaljer. Slik innreder du med høstens trender.

Sesongens interiørtrender rommer mye, med mange valg av farger og stiler. Du trenger ikke å pusse opp hele rommet for å fornye det – bare legg til noen detaljer og se forskjellen! I denne artikkelen får du gode trendtips, og nyhetene finner du i din favorittbutikk på senteret!

Personlig interiør

Nordmenn bruker mye tid hjemme og vi ser at flere tør å gå for en mer personlig stil. Vi velger interiør som betyr noe for oss og som gjør at vi skiller oss ut fra mengden – enten det er gamle skatter funnet på loftet til oldemor, familiebilder på veggene eller interiør vi har laget selv. Et hot tips er å male et gammelt møbel i en av høstens trendfarger, for eksempel en kommode du har arvet eller kjøpt brukt. La den gå ton-i-ton med fargen på veggene eller velg en farge som gjør møbelet til hovedattraksjonen i rommet. Bytt gjerne knottene på kommoden når du først er i gang – dette kan gjøre en enorm forskjell og er en enkel og billig måte å fornye møbelet ditt på. Dette trikset fungerer også på skap og nattbord.

Det sies at nøkkelen til et personlig hjem ligger i detaljene. Nye puter og pledd i sofaen vil gi stua en helt ny look, og kan gjøre at selv den enkleste sofaen, skiller seg ut. Miks nytt og gammelt når du skal innrede, og gjør gjerne din egen vri på ting. Hva med å spraye en gammel vase med litt lakk eller henge opp et bilde du selv har malt?

Rom med stort spisebord i tre, samt to stoler på hver sin ende
Miks gjerne ulike tretyper – både på gulv, vegger og interiør.