De beste tipsene til inne- og utendørsfesten

Interiørkonsulent og butikksjef hos Princess, Ann- Cathrin Olsen
Ann- Cathrin Olsen, butikksjef hos Princess, (t.v) og Eva Wetrhus (t.h), butikksjef på Kid Interiør

Trenger du inspirasjon til festmåneden mai? La deg inspirere av butikkene på Amfi Vågsbygd.

-Endelig kan vi samles igjen, og hva er vel bedre enn å oppgradere både hus, hjem og garderobe, sier Ann- Cathrin Olsen.

Interiørkonsulent og butikksjef hos Princess ønsker varmt velkommen til showrommet på Amfi Vågsbygd, som byr på masse inspirasjon for inne- og utendørsfester i mai.

– Dette rommet er til inspirasjon for alle kundene våre. Her samler vi produkter og varer fra de ulike butikkene på senteret slik at kundene kan bli inspirert, sier Olsen mens hun pynter bordet.

Med jevne mellomrom forvandles showrommet på senteret med både tema og farger. Nå er temaet: Endelig kan vi samles igjen.

Sparker i gang utesesongen

Mai måned er kanskje den største festmåneden gjennom året hvor vi pynter oss i finstasen både til 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Men det er også måneden hvor vi sparker i gang utesesongen.

– Trenden vi ser nå er at uterommet reflekterer den interiørstilen man har inne, så her er alt fra romantisk rotting til stilren aluminium med lekre detaljer, forteller Olsen.

På Princess er det duse farger og blomsterprint i ulike strukturer som dominerer.

– Hos oss får du det meste du trenger at pynt og tekstiler til hjemmet ditt, sier Olsen.

I tillegg til puter, pledd, sengetøy, duker, kan man også få målsydde, spesialtilpassende gardiner.

Sommerens interiør

Uteplassen spiller en stor rolle i livene våre, og innredningen av uterommet er en viktig del av hjemmet.

Det er store forventninger knyttet til sommerhalvåret. Muligheten til å bruke terrassen eller hagen er viktig for oss nordboere.

Nå som de fleste av oss er hjemme, bruker mange tiden til å gjøre hus og hage klar til utesesongen.

I år vil vi skape en stilren uteplass krydret med iøynefallende detaljer. Miks gjerne materialer som aluminium og tre med krukker i keramikk og steinheller på terrassen. Har du en liten balkong er det mange flotte muligheter for å skape en liten hage i høyden.

Ute og inne

Eva Wetrhus jobber som butikksjef på Kid Interiør. Hun forteller at årets utemøbelkolleksjon passer perfekt til de fleste uterom, enten det er hjemme eller på hytta – en liten balkong eller stor terrasse.

– Utvalget i år inkluderer en flott serie av kunstrotting som kommer i både svart og naturfarge. Loungeserien har et moderne og minimalistisk design, og består av komfortable stoler og et praktisk bord som også kan brukes som skammel.

I tillegg til masse småmøbler, forteller hun at de også har et godt utvalg av utendørstekstiler.

– Vi har blant annet fått inn tepper som kan brukes utendørs. Og da tenker jeg ikke på de plastikkvariantene som har vært i mange år, men noen som er enda mer forseggjort, sier Wetrhus. Hun legger også til at det finnes flere møbler man kan bestille i butikk, og også ulike farger.

Blomster og planter

Med det varme været kommer gjerne lysten til å plante i egen hage eller på balkong og terrasse. Men hvor skal man begynne? Her er det bare å slippe kreativiteten løs, sett sammen krukker, kasser og bed, og tenk på hvilke planter du trives med og hvilken funksjon de skal ha. Det faglige kan Mester Grønn på senteret hjelpe deg med:

De kan foreslå en sammensetning av krukker og planter som passer i hjemmet, og med deres kunnskap om planter og blomster er du i trygge hender.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 16:00
Åpent i dag 09:00 - 16:00
Åpent i dag 09:00 - 16:00