Tips til antrekk til 17. mai

Collage med ulike produkt- og miljøbilder til antrekk til 17. mai
Rød kjole fra Kappahl 499,- / Stripete kjole fra Til Henne 799,- / Kjole med striper fra La femme 2299,- / Hvit blondetopp fra Kappahl 349,- / Dressjakke fra Dressmann 1299,- / Beige linskjorte fra Cubus 399,- / Pumps fra Hæla i Taket 499,- / Beige slipes fra Dressmann 299,- / Dressko fra Hæla i taket 1199,-
Kvinne i lang og luftig kjole
Kjole fra La femme 3499,-
Lang kjole fra B.Young/Fransa 999,95 / Kort kjole fra La femme 2299,- / Skjørt fra B.Young/Fransa 499,95 / Brune sandaler fra Eurosko 999,- / Grønne sandaler fra Hæla i Taket 999,-

Nasjonaldagen er en skikkelig festdag så finn frem finstasen – heldigvis finnes det mange muligheter for deg som ikke skal ha på bunad.

17. mai er rett rundt hjørnet, og er du som oss, har du allerede startet planlegging av hva du skal ha på deg. Enten du trenger et helt nytt antrekk eller nye sko, har Amfi Vågsbygd det du trenger til den store dagen. Butikkene bugner av lekre nyheter – alt fra dresser og kjoler til tilbehør og sko.

Under har vi samlet våre beste tips til hva du kan ha på deg.

Ja, vi elsker Norge i rødt, hvitt og blått

Vårt kjære flagg sine farger setter et sterkt preg på dagen – både i form av sløyfer, små flagg og fløyter. Det er mange som også velger et antrekk i en eller flere av disse fargene. Det er fine farger som går godt sammen og som passer perfekt til dagen. Hva med å gå for en kjole i rødt eller blått, eller kanskje et hvitt antrekk er mer deg?

Hvitt er alltid en sikker vinner, og ser flott ut i kombinasjon med de fleste farger. En favoritt i år er den hvite blondekjolen. Den kan pyntes både opp og ned, og du kan enkelt sette farge på antrekket ved å gå for tilbehør i for eksempel rødt eller rosa. Synes du at blondekjolen blir for pyntet, kan du heller gå for en blondetopp i kombinasjon med en kul dressbukse. Du kan også bruke en tynn ullgenser over blondekjolen sammen med et par sneakers for en mer avslappet look.

Tips! Sett farge på antrekket ved å feste et rødt, hvitt og blått sløyfebånd i hestehalen. Du kan også gå for en rød veske eller blå sko.

Blomstermønster

Har du lyst til å kle deg i mer farger uten at det blir for mye, kan vi anbefale å gå for en av sesongens blomstermønster. Blomstermønster kommer i alle farger og fasonger – enten du er på utkikk etter en enkel bluse eller en sommerlig kjole. Et tips er å velge tilbehør i en farge som går igjen i kjolen. Våre ansatte hjelper deg gjerne med tips og råd dersom du ønsker det.

Psst... I år er det ekstra populært med omslagskjoler- og skjørt – både med og uten blomstermønster.
Hvit denimjakke fra Cubus 499,- / Mokasiner fra Eurosko 1499,- / Blomstrete bluse fra La femme 1900,- / Lang kjole fra Kappahl 499,- / Kjole med striper fra La femme 2299,- / Hvit blondekjole fra La femme 1499,- / Hvit blondetopp fra Kappahl 349,- / Pumps fra Hæla i Taket 499,- / Sneakers fra Eurosko 999,-