Digg Pizza starter byggingen

Alle mager gleder seg! 🍕😁
I disse dager starter rivingen og byggingen av Digg Pizza restauranten i gamle 7-eleven lokalet mot Ruten. Der vil det bli pizza til digge priser i en avslappet atmosfære.
Det blir åpning 8. mars - og da åpner de med et PANG 😀 De deler nemlig ut 500 pizzaer til de 500 første i køen når de åpner. Wow!!
Digg Pizza har nylig hatt en knallåpning på Madla, og vi gleder oss enormt til å få dette tilbudet til AMFI Vågen!
Sjekk ut den DIGGe menyen!
Hvem er digg?
"Vi ønsker å lage en digg pizza til en digg pris. Enkelt, men så sant. Hvordan gjør vi dette? Med surdeigsbunn og Norges favorittingredienser lager vi digg pizza som blir stekt på under 3 minutter."
"Vi ligger i Oslo, Trondheim og Bergen, og vårt mål er å gi deg digg pizza når du føler for det. Frokost, lunch, brunch, middag, vors, nach - digg pizza. Vi ses!"
Har du spørsmål? Kontakt oss på hei@digg.no
Digg + Surdeig = Sant
"I hjertet av digg ligger viktigheten av at maten skal være - ja, du gjettet riktig - DIGG. For å få til det kommer man ikke utenom å ha kvalitet i fokus. Vi er veldig stolte av surdeigsbunnen vår, som hever kvaliteten på selve fundamentet i pizzaen, nemlig pizzabunnen".
"Hvorfor elsker vi surdeig? Fordi fermenteringsprosessen bryter ned ufordøyelige karbohydrater og fytinsyre (et antinæringsstoff som binder mineraler og dermed hindrer at de blir tatt opp i kroppen). Resultatet blir en pizzabunn som både smaker DIGG og gir mer næringsstoffer til kroppen og som er lettere å fordøye. I tillegg til dette har vi kun de diggeste toppingene som hele Norge elsker" 🧡