Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 17. mai Stengt
Lørdag 18. mai 10:00 - 16:00
Søndag 19. mai Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Kitch'n

Stengt

Ansatt på Kitch'n smiler
  • Klikk & hent

Om Kitch'n

Kitch'n, nr. 1 på kjøkkenet. Vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkken og mye mer. Vi sørger for ekstra god service og fagkunnskap. Stell i stand til fest på kjøkkenet. "Hver dag er en fest", sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt.

Kitch'n ble etablert i 2002 i Norge. Vi har i dag 142 butikker over hele landet. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett, klikk og hent eller webordre.

Kitch’n hjelper deg å bli no. 1 på kjøkkenet

«Hver dag er en fest», sier ordtaket. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt!

Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og får unna rettene kjapt og enkelt.

Vi sørger for at du kan kutte, krydre, koke og steke med snasent utstyr stemplet med velkjente merkenavn. Du får også velge mellom fine bestikk, vakre glass og lekre serviser som gjør at bordet matcher både deg og retten.

Savner du noe på kjøkkenet – og trenger hjelp med å velge? Vi sitter på fagkunnskapen. Bare spør oss, så finner vi det riktige utstyret til kjøkkenet ditt.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

1. etasje, Nord

Våre tjenester

Aktuelle merkevarer

Alfabetisk filter

Bilder

Smeg vannkoker og brødrister
Smeg vannkoker og brødrister