Trygg handel

AMFI Ulsteinvik har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

På AMFI Ulsteinvik har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

Adgangskontroll

Hver enkelt butikk er nå merket med antall tillatt besøkende ved fasade/inngang. I tillegg til dette har vi kontinuerlig kundetelling slik at vi til enhver tid har oversikt over hvor mange som befinner seg på senteret. Dersom antallet besøkende blir for høyt vil det iverksettes tiltak.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret og bruke hele åpningstiden for å spre handelen.

Øvrige tiltak på AMFI Ulsteinvik

  • Anbefaler munnbind dersom det er vanskelig å holde avstand.
  • Økt renhold med spesielt fokus på berøringsflater.
  • Tilgang på håndsprit på senteret.
  • Informasjon om hvordan en unngår smitteoverføring i kjøpesentrene.
  • Vi anmoder kundene og de ansatte i butikkene om hygienetiltak - rene hender og hold avstand!
  • Kampanjer er avlyst eller forlenget for å spre handelen ut over lengre tid, og med dette unngå store folkemengder på èn gang. Vi oppfordrer til å benytte hele åpningstiden.

Klikk & hent

Mange av våre butikker tilbyr også klikk & hent. Bestill enkelt varene på nett, så står varene klar til henting i butikk innen kort tid. Raskt og enkelt. Se oversikt over hvilke butikker som tilbyr klikk & hent her.

Sammen skaper vi trygg handel 🧡

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Rundt emblem med teksten: Sammen skaper vi trygg handel