Sjå interiørtrendane som vil prege våren

Kontor i en lys og moderne stue. Innredet med lyse tredetaljer og blåtoner
Utsnitt av vask og kjøkkenbenk med trefjøler stående langs veggen. Hvite blomster i vasken.
Av og til kan enkle ting som ei dekorativ trefjøl vere nok til å gje interiøret det vesle ekstra. Plasser ho lent opp mot veggen på kjøkenbenken, gjerne saman med blomster eller ei grøn plante, og du vil sjå at kjøkenet får nytt liv.
Utsnitt av et konsollbord i tre, samt et bilde med treramme over bordet.
Fargepaletten til våren minner oss om naturen og kan fint kombinerast med naturlege element som treverk og grøne detaljar.
Lyseblått rom med en hvit seng med lyseblått sengetøy i lin
Lin kjem i eit utal fargar, så her er det berre å velje og vrake blant herlege sengekle og anna tekstil.

Vi går mot lysare tider og vil fylle heimane våre med glade fargar og naturlege materiale, som leiar tankane til varmare land. Her er vårens interiørtrendar.

2020 vart eit annleis år for oss alle, og vi har vore meir heime enn nokon gong. Korleis vi brukar heimane våre har endra seg drastisk og vi ønskjer både fargar og naturlege materiale velkomne.

Under har vi samla tre trendtips for året som kjem. Nyhenda finn du i favorittbutikken din på senteret.

Naturlege tendensar

Det er ikkje til å leggja skjul på at naturen har ein avslappande effekt på oss. Etter eit stressande år er det difor ikkje så rart om vi ønskjer å omgje oss med naturlege materiale, som skinn, tre, glas og stein. Den naturlege trenden ber preg av at vi har bruka mykje tid heime, og at vi har fått augo opp for tidlaust design og materiale som varar og seinare kan gå i arv. Det same gjeld interiør med mjuke liner som kan minne oss om vatn og skyer. Og i butikkane finn du speil med organiske og mjuke liner, og blomsterpotter, vasar og lampeføter inspirert av naturens silhuettar. Vi har og eit behov for meir fargar i heimen, og vel dei som minner oss om naturen og positive tider – som gult, grønt og blått. Gulfargen representerer sol og sommar, og skal i følgje ekspertane gjere oss gladare og meir positive.

Har du lyst til å kaste deg på den naturlege bølgja, kan du gjere dette med enkle grep. Måling er ein super måte å fornye heimen din på – enten du vel å måle heile rommet, ein kontrastvegg eller eit møbel. Eit tips er å velje fargar som harmoniserer godt med resten av interiøret, samt ei farge du trivast med. Likar du ikkje sterke fargar, kan det vere lurt å velje ei lys farge, som for eksempel lysegul eller andre pastellar. Dei vårlege fargane passar godt saman med møblar og detaljar i tre, uavhengig av kva for eit treverk du vel. Kombiner det med naturlege materiale som skinn og lin, og gå gjerne til innkjøp av dei populære flettakorgene. Her kan du oppbevare alt i frå fyringsved til tepper og magasin.

Kontorplass i en moderne leilighet, fylt med møbler og detaljer i lyst tre.
Treverk finn du i alt frå rammer og små detaljar, til bord og stolar. No er det supertrendy med lys eik, eit materiale som passar godt til dei vårlege pastellane. Bruk gjerne grøne planter for å fullføre stilen.