Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag Stengt
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag Stengt
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Stengt
Cafe Sogningen

Åpent i dag 10:00 - 19:00

Kaffe latte i hvit kopp med to hender rundt på trebord

Om Cafe Sogningen

Café Sogningen tilbyr et bredt utvalg av kaffemat, smørbrød, varmmat, dagens middag og dagens suppe. Vi er kjente for god mat, gode porsjoner og trivelig betjening. Det er dermed ikke overraskende at kafeen er en populær møteplass for både lokale og tilreisende.

Varmt og kaldt, søtt og salt

Vi serverer tradisjonell norsk mat og à la carte med varme lunsj- og middagsretter hver dag. I tillegg har vi et bredt utvalg av salater, smørbrød, focaccia og hjemmelagde kaker – hvar dag.

Dagens, lunsj- og middagsretter

Dagens middag er alltid klar for deg som er på jakt etter en solid, hjemmelaget varmrett til en fornuftig pris, mandag til fredag. Alle dager er selvsagt like gode hos oss, men Fleskesausen er etter hvert blitt en velkjent suksess hver tirsdag. Raspeballer med saltet kjøtt og kålrotstappe på torsdagene et vestlandsk ritual som vi ikke tuller med..

Hvorfor ikke skaffe deg det populære klippekortet vårt? Da får du en middag gratis for hver tiende dagens du kjøper i kafeen.

À la carte

På à la carte-menyen finner du biffstrimler, løvbiff, kylling, lasagne, pølser, pommes frites og andre kafe-klassikere så vel som gratinerte nachos og pizza. Vi har naturligvis også alternativ som er glutenfri og allergivennlige.

Hellekaker, vafler og herlige hjemmelagde kaker

Til kaffen har vi alltid ferske hellekaker, vafler og sveler – og fristende kake laget fra bunnen av her i kaféen. Oreokake, brownies, ostekake, konfektkake? Menyen varierer, så kom innom og sjekk disken vår for dagens kunst.

Lyse og luftige lokale

Café Sogningen har god plass til gjestene i behagelige lokaler med utsikt over sentrumsparken og vestover mot Sogndalsdalen. På finværsdager kan du også benytte vår romslige veranda, der du kan få med deg strømmen av forbipasserende i Gravensteinsgata eller nyte en solgløtt mens du får den en velfortjent pause.

Velkommen og vel bekomme!

Beliggenhet

2. etasje