Våre spisesteder

Ta en pust i bakken med et hjemmelaget måltid, eller nyt en deilig kopp kaffe sammen med noen du er glad i.

Eller er du på farten? Få med deg en smaksrik matbit på veien, eller hjem til sofaen. På AMFI Roseby i Molde finner du et rikt utvalg av spisesteder. Her er det noe å finne for alle.

Serverer mat

Jordbærpikene

Hos Jordbærpikene kan du ta en pause i shoppingen, kose deg med god mat i hyggelige omgivelser og bare nyte. Smakfulle klassikere på menyen er kylling- og baconsalat, ostesmørbrød med mozarella og bacon og grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter.

Her finner du deilig hjemmelaget mat i Molde til både liten og stor.

Se Jordbærpikene meny eller bestill online her

Cafe Opus

Cafe Opus er et lunt spisested som er inspirert av det moderne norske. De tilbyr kvalitetsmat og raskt servering, så om du har god eller dårlig tid er det stedet for deg!

Dagens middag er alltid klar til servering med tradisjonelle og moderne norskeretter på menyen. Velkommen til Cafe Opus!

Se meny her

mor og sønn spiser på restaurant med godt humør

ÅPNER SNART! Sabrura Sticks & Sushi

En sushirestaurant som hver dag tilbereder det beste innen sticks og sushi. De fleste råvarene våre er kortreiste, og buffeten er selvsagt nylaget. Sabrura sticks & sushi kombinerer sushi og asiatiske retter med norske råvarer og serverer kvalitetsmat til store og små.

Se meny eller bestill online her

Bakeriet Roseby

Hos Bakeriet Roseby baker de spennende godsaker i konditoriet hver dag. Nystekt bakst, lekre kaker, deilige lunsjretter - mye laget på stedet. Sett deg ned og nyt smaken i det trivelige sitteområde, eller ta med deg noen med velduftende bakevarer - du får garantert et fornøyd smil tilbake!

Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Pizzabakeren er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller ønsker den leverert rykende fersk der du er, men det er også mulighet for å spise i restauranten i Molde.

Benytt gjerne muligheten til å bestille på nett her eller se meny.

Big Bite

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta og er et fastfoodkonsept som har nysmurte subs som hovedprodukt. Subs er ferske baguetter med en myk konsistens og som etter å ha blitt varmet i ovnen får en litt crispy overflate. Big Bite er et sunt og smakfullt alternativ innenfor fersk fast food, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene.

Se meny

Burger King

Hver dag besøker mer enn 11 millioner gjester BURGER KING® restauranter rundt om i verden. De gjør dette fordi Burger King sine restauranter er kjent for å levere kvalitetsrik, smakfull og rimelig mat. Hos Burger King Roseby finner du også et lekerom for barn.

Se meny og bestill online her

McDonalds

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, her er det mange sitteplasser og lekeområde for barn. McDonalds Roseby har også egen drive thru.

Se meny og bestill online her

Velkommen til oss - noe å glede seg til. Alltid.