Vår på AMFI Roseby

To som går tur langs vannkanten
Vi har brukt Luggen, Hårfint og Vita til å style og sminke våre modeller – vi syns resultatet ble kjempeflott og håper dere liker det!

Det er vår! Vi kjenner det i hele kroppen når solen varmer i ansiktet og krokus og snøklokker endelig titter frem fra snøen.

Vi er superklare for våren her på AMFI Roseby, og vi har tatt med våre flotte ansatte ned til sjøfronten i Molde med utsikt til fjord og fjell i strålende sol!

Til vårens magasin tok vi noen kjempefine bilder, som vi håper vil inspirere dere! Vi liker å bruke modeller som jobber i butikkene, i lokale omgivelser og med våre egne stylister og frisører når vi lager magasin for AMFI Roseby.

Dame som soler seg
Dame som holder en blomsterbukett
Dame som holder en blomster
Nærbilde av hendene til en dame

Vårens fargefest

Nå når vi går mot lysere og etter hvert varmere tider er det duse farger og pasteller, dobbel denim, engelske blonder og blomstermønster som preger motebildet denne sesongen. Nyt de svale og behagelige tekstilene som hører våren til, og topp antrekket med sko eller tilbehør som popper i mønster eller farge!

La deg inspirere av nyhetene som er kommet i butikkene og ha det gøy med vårens trender.

Tips!

Hvis du synes farger er litt skummelt, start med en farget øyenskygge eller leppestift. Eventuelt prøv et par sko eller veske i et stilig mønster som et perfekt tilbehør til et dust antrekk.

Mann som sitter ved vannkanten
Mann som sitter ved vannkanten

Smart Casual

For herrene skal moten være behagelig, men med stilrene og klassiske snitt. Særlig shortsen har comeback denne våren, og gjerne i dress-stil med en kul skjorte til. Er du på utkikk etter en ny jakke denne sesongen, er blazeren en vinner i smart casual-stilen. Det fine med blazeren er at den kan pyntes opp til finere selskap eller tas helt ned med hvit t-skjorte og jeans.

Tips!

Når du skal investere i en ny vårjakke kan det være lurt å velge en farge som passer til resten av vårgarderoben din som for eksempel beige eller mørk blå.

Mann med dress
Dame som lener seg på en mann
Dame med kjole og oransje veske
Dame med lilla outfit

Festfine konfirmanter

Også for konfirmantene er det klassiske snitt og kjoler i duse farger som gjelder. Duse farger gjør seg fint på bilder og er morsomme å style med farger på sko, vesker og tilbehør.

Vis personligheten din når du skal velge ut antrekk til konfirmasjon!

For guttene er en klassisk dress i blått eller beige fint til våren. Skjorten kan velges fritt mellom mange farger og mønster, men går du for den hvite skjorten, kan denne styles med et fargerikt slips eller silkeskjerf.

TIPS!

Hvis det er et mønster som gjelder for både dame og herremoten i år, så er det blomstermønster. Alt av blomster er in, men i år er det spesielt roser som gjelder.

En som spiller frisbee
Dame som lener seg på kneet sitt

Aktiv vår

Turgleden er ikke langt unna når vi har så flott natur rundt oss i Romsdalen. Vi motiveres av forskjellige ting når vi skal ut og trene eller mosjonere i naturen. For noen er det å finne roen i skog og mark, for andre er det å sette personlig rekord i bakkeintervall. Felles for alle er at det hjelper med godt utstyr. Riktig sko til riktig underlag, plagg som holder vinden ute og flasker til både varm og kald drikke kan være med på å motivere til en aktiv vår. Uansett vær og vind; våre sportsbutikker har alt du trenger for å få det beste ut av turen.

Barn som leker ute
Barn som leker ute
Barn som leker ute med ball
Barn som leker ute

Sprell i pastell og gutta krutt

Våren er tiden for å møtes ute med sparkesykler, såpebobler og kritt, og leke «boksen går» til langt utpå kvelden. Kle barna i flere lag, slik at det blir lettere å regulere temperaturen etter hvert som dagen går, gjerne med ull innerst.

Velg gjerne fargerike klær som tåler litt slitasje på knær og albuer, og style med tilbehør som fargerike vesker, solbriller og gøyale blinkesko. Det er så populært i år!

TIPS!

Med fargerike klær synes ikke grønske og skader så godt.

Husk! Luften er fremdeles ganske skarp, så det er fremdeles lurt å bruke lue og en litt tykkere vårjakke.

Vi ønsker deg velkommen til AMFI Roseby og over 100 butikker!

Nyt våren!