Hjemlevering

dame hopper av glede, amfi roseby-logo, trygg handel-logo og teksten Gratis hjemlevering til deg
Hos AMFI Roseby får du gratis hjemlevering i november og desember! Sammen skaper vi en trygg handel.
ansatte hos olivenlunden og jordbærpikene smiler
Til venstre: Oby hos Olivenlunden. Til høyre: Aina hos Jordbærpikene.
Senterleder Anne Lise Simonsen
Senterleder, Anne Lise Simonsen, ønsker alle velkommen til å bruke Hjemleveringen på AMFI Roseby!
Logo med teksten "Sammen skaper vi trygg handel"

Drømt om å få julehandelen levert på døra? Nå tilbyr AMFI Roseby gratis hjemlevering i hele november og desember på aksen Djupdalen-Lønset.

Har du en onkel eller en venn du vil overraske med en julegave på trappa, eller vil du ha juelantrekket rett hjem? Vil du kjøpe julegaver lokalt og få dem på døra?

Vi har gratis hjemlevering i samarbeid med Møller Bil - hver tirsdag og fredag mellom kl. 15-20 i november og desember. Gjelder aksen Djupdalen - Lønset.

Vi på AMFI Roseby tilbyr denne tjenesten slik at alle skal våre kunder skal få mulighet til å handle det de trenger til jul, og responsen så langt har vært kjempegod. Både butikkene og kundene setter stor pris på tilbudet.

Oby hos Olivenlunden

Hjemlevering er det beste som kunne skjedd i disse tider! Vi tar koronasituasjonen på alvor og likevel så greier vi å gi kundene våre den beste servicen.Det er bare å kontakte butikken på e-post, telefon eller sosiale medier!

Hvilke butikker er med?

Klikk her for å se butikkoversikten.

Fornøyd med leveringen?

Vi elsker å se varene våre i nye hjem, så tagg oss gjerne på Instagram når du poster bilder av alt det fine du har kjøpt. #hjemleveringamfiroseby

Aina hos Jordbærpikene

Det er kjempelett med hjemlevering – og så fint for alle som kan ha behov for det. Alle kan sende gaver, ikke bare hjem til deg selv, men til andre også. Du kan bare ringe eller sende en melding til butikken – så får du det du vil levert på døra! I tillegg er tjenesten gratis.