Franchisetaker og driver/eier til Sunkost Amfi Raufoss

Vi søker etter en engasjert franchisetaker og driver/eier til Sunkost Amfi Raufoss

BLI EN DEL AV FAMILIEN: Har du lyst til å eie din egen butikk?

Vi søker etter en engasjert franchisetaker og driver/eier til Sunkost Amfi Raufoss

Sunkost er Norges største faghandelskjede, målt både i omsetning og antall butikker. Sunkost skal være den ledende fagbutikken som veileder og inspirerer til en sunnere livsstil, gjennom helhetlig og bærekraftig kostholds-, personlig pleie og livsstilsprodukter. Vi har over 100 butikker og har planer om å ekspandere. Vår visjon er å «bidra til å skape en sunnere verden». Våre fire kjerneverdier, kunnskapsrike, pålitelige, inspirerende og ambisiøse, står sentralt når vi hver eneste dag gjør jobben med å inspirere og veilede til en mer helhetlig, bærekraftig og sunnere livsstil. Og prikken over i’en mener vi er vårt slogan, Vi kan.

Som Sunkost franchisetaker eier- og driver du, som selvstendig næringsdrivende, din egen butikk. Du er aktiv i den daglige driften og har ansvar for personalet, salget og butikkens driftsresultat. Dette er en ypperlig mulighet for deg som er opptatt av sunnhet og helse, og i tillegg har en utpreget interesse for mennesker og god service. Det er viktig at du har bred erfaring innen retail.

Vårt kategoriteam sørger for at kjeden til enhver tid har det beste produktutvalget og er tett på trender og innovasjoner. Sunkost franchisetakere får gode innkjøpsbetingelser gjennom vår egen grossist, Økogrossisten AS. Et dyktig drifts- og markedsteam sørger for felles profilering og markedsføring, samt god opplæring og tett oppfølging. Vi har en god teknisk plattform og moderne butikkdatasystem.

I Sunkost blir du en del av et fremoverlent team i en kjede med store ambisjoner!

Ansvarsområder:

  • Daglig drift av butikken
  • Innfri budsjett og målsettinger
  • Oppfølging av butikkens kampanjer
  • Rekruttering av ansatte og personalansvar

Det kreves kapital til investeringer til blant annet varekjøp og innredning. Du bør derfor ha noe egenkapital, eller ha mulighet til å stille sikkerhet for nødvendig driftskreditt/lån i bank.

Dersom du har spørsmål og/eller ønsker en uforpliktende samtale om mulighetene, er du velkommen til å kontakte vår etableringssjef, Lise Dolve på tlf: 916 88 410 eller e-post: LD@sunkost.no

Søknadsfrist: Snarest

BLI EN DEL AV FAMILIEN: Har du lyst til å eie din egen butikk?