Dette er sminke- og hårtrendene som gjelder nå

Smilende kvinne som husker iført rød bukse og rød og hvit silketopp
Foto: Henrik Gowers Lindal
Nærbilde av ansiktet til en kvinne med store og naturlige øyenbryn

La deg inspirere av høstens sterke farger, lekre flettefrisyrer og naturlige bryn. Her er tre skjønnhetstrender du bør prøve denne sesongen.

Høsten representerer på mange måter en ny start – også på skjønnhetsfronten. Vi lengter etter å fylle garderoben og baderomshyllen med freshe høstnyheter. For selv om vi ikke trenger å bytte ut alle de gamle favorittene, er det alltid gøy med litt nytt når høsten kommer.

Under har vi samlet noen av de største trendene innen hår og sminke.

Gå høsten i møte med naturlige bryn

Det er ikke mange år siden brynene skulle være tynne som streker. De siste årene har brynene derimot blitt tykkere, og denne sesongen har spesielt tykke og naturlige bryn vært en gjenganger på catwalken – gjerne gredd oppover for ekstra volum.

For å få looken trenger du en brynsbørste og litt brynsgele eller -såpe. Brynsåpe er en egen såpe for bryn og har lenge vært makeup-artistenes hemmelige triks. Start med å gre hårene oppover og avslutt med litt brynsgele eller -såpe for at hårene skal holde seg på plass hele dagen. Har du lite hår eller steder som mangler hår, kan du gjerne bruke en brynspenn til å fylle inn der det trengs. Pass på at du velger riktig farge til dine bryn, da feil brynsfarge fort kan se møkkete ut. Ta deg derfor god tid når du skal velge brynsprodukter, og spør gjerne en butikkansatt om tips og råd.

Psst…

Ønsker du en mer permanent løsning, kan brynslaminering være noe for deg. Brynslaminering er en ny skjønnhetsbehandling som gir deg naturlige og voluminøse bryn i flere uker. Behandlingen gjøres ved at brynene dine blir gredd oppover og deretter «laminert» med et serum som gjør at brynene holder seg på plass.

Ung kvinne med fargerik øyenskygge og store øyenbryn