Her er sommerens hotteste tilbehør

Nærbilde av hånd med ulike smykker i gull
Nærbilde av kvinne med halssmykker som ligger lag på lag
Kvinne med hvite solbriller og skaut på hodet

Fyll garderoben med 70-tallsinspirerte solbriller, silkeskjerf og store vesker. Vi har samlet sommerens mest trendy tilbehør. La deg inspirere!

More is more

Det ingenting som gir oss mer sommervibber enn gullsmykker mot solkysset hud. Denne sommeren skal smykkene og armbåndene ligge lag på lag. Jo flere, jo bedre! Se etter store og små lenker, og bland gjerne nye og gamle smykker i forskjellige størrelser. Du kan også blande sølv og gull, samt små perler dersom du ønsker det. Både hvite og fargede perler er populært denne sommeren, og ser ekstra fint ut i kombinasjon med solbrun hud og hvite sommerkjoler. Det er også populært med små øreringer i gull, også kalt hoops.

Tips! La hendene være i fokus og bruk ringer på alle fingrene – gjerne flere på samme finger. Her kan du bruke alt fra tynne ringer til store statement-ringer.

Silkeskjerf

Silkeskjerfet kan styles på mange ulike måter – enten du bruker det som skaut på hodet, som hårbånd, rundt halsen, i hestehalen eller som belte. Kanskje har du allerede et liggende i garderoben, hvis ikke har butikkene for lengst slengt seg på trenden. Her finner du alt fra sarte pasteller og blomstermønster til sterke farger som kongeblått og oransje. Velg et som passer din stil og garderobe, og husk at det kan styles på flere måter.

Tips! Gi vesken din et hint av sommer ved å knyte et silkeskjerf i det ene håndtaket.
Kvinne med silkeskjerf på ryggen