Slik styler du julens antrekk

Smilende dame i rød, stor genser og hvitt tyllskjørt som sitter og smiler foran et juletre
Tre scrunchies i sølv- og blåtoner

Juleselskap med familien eller fest med venner, julen byr på mange festligheter som krever sitt antrekk. Her får du tips til styling for ulike anledninger!

Tre stiler du kan style opp og ned

Det melder seg hver eneste jul; spørsmålet om hva i alle dager du skal ha på deg på julebordet, julaften, juleselskapet, nyttårsaften og alskens festlige sammenkomster som står i kø i årets siste måned.

Som om det ikke er vanskelig nok å klekke ut ett perfekt juleantrekk, skorter det fort på både alternativene og kreativiteten når du skal pynte deg for tredje gang på én uke.

For at du skal slippe å tilbringe unødvendig mye tid foran klesskapet, har vi samlet noen tips til hvordan du kan style julens festantrekk med utgangspunkt i tre stiler.

Komfortabel eleganse

Oversized mote i behagelige stoffer passer godt til familieselskaper hvor du ønsker en fin og avslappet stil. Velg en fin strikkekjole og style den med et belte i livet, øredobber, et langt kjede og flate pensko.

Vil du pynte deg litt ekstra, er det stilig med en strikkegenser til et tyllskjørt, flate pensko og enkle smykker.

Hold sminken frisk og naturlig og velg en dus farge på leppestiften. Bruk en scrunchie som strikk i håret eller velg en hårbøyle, den kan brukes til både langt og kortere hår.

Rød hårbøyle i stoff som ligger på tregulv