Om senteret

I idylliske Os finner du et kjøpesenter litt utenom det vanlige. AMFI Os har 43 butikker fordelt på 21 200 kvadratmeter, med butikker i de fleste bransjer.

Med to dagligvarebutikker med utvidet åpningstid (Extra har også søndagsåpent) er det mulig for kundene å handle når de ønsker det. AMFI Os er et opplevelsessenter for regionen, enten om det er underholdning og aktivitet på senteret eller promotering av annet som skjer i Os.

Hittegods

Har du mistet noe på senteret, ta kontakt med senterkontoret.

Leie lokale på senteret

Ønsker du å starte butikk eller spisested på AMFI Os, kan du kontakte eiendomssjef Lene Kristoffersen for en uforpliktende samtale.

993 95 050 / lene.kristoffersen@olavthon.no

Kontaktinformasjon

Senterkontor

56 30 03 50 / amfi.os@olavthon.no

Senterleder Kenneth Smørdal

kenneth.smordal@olavthon.no


Vekter

971 42 914

Rullestol

Vi har rullestol til utlån. Kontakt vekter ved behov.

Heis

På AMFI Os finner du to heiser. Heisen nær hovedinngangen betjener alle etasjene, fra garasjen til 3. etasje. Heisen ved Spar-inngangen fører deg opp til 2. etasje

Ønsker ditt lag eller forening å ha standplass på senteret?

AMFI Os tilbyr gratis plass til lokale lag og foreninger som ønsker å selge lodd, drive med rekruttering eller presentere seg for våre kunder på senteret.

Normalt benyttes plassen på torget i 1. etasje for slike formål. Vi stiller sammenleggbare bord og stoler til rådighet, så det er ikke nødvendig å bringe eget utstyr.

Det er viktig å bestille tid på forhånd. På grunn av høy etterspørsel for loddsalg, tillater vi kun ett loddsalg om gangen.

For å reservere plass, vennligst ta kontakt med senterkontoret

Toaletter/stellerom

Vi har kundetoaletter i begge etasjer med HC-toalett i 1. og 2. etg. Stellerom finner du i 2. etg ved Cafe Glede.

Ønsker ditt firma å leie standplass på senteret?

AMFI Os leier ut standplass på senteret til firma. Vi har ca 26.000 besøkende kunder hver uke, så her er det grunnlag for å få vist seg frem.

For bestilling av plass, send oss en mail på markedsplass@olavthon.no