4 sikre gaveideer til kjæresten

Syv skjønnhetsprodukter ligger på grå bakgrunn
Kjærestepar ligger i sengen med pc og popcorn
Hjertepizza med pepperoni
Skriver på et polaroidbilde oppå en bok

Trenger du litt inspirasjon til gaveideer til kjæresten, nå som valentinsdagen er rett rundt hjørnet? Her er noen tips til ting dere kan gjøre sammen.

Valentinsdagen er en fin mulighet til å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Finn på noe koselig sammen!

1. Massasje

Sett stemningen med en magisk massasje. Kjøp en god massasjeolje og skjem bort kjæresten med massasje.

Du kan også gi en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Tilpass kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde. Da kan dere ha valentinsdag hele året!

2. Film

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å synke inn i en film sammen, så sett av tiden i dag. Legg vekk telefonene og kjenn på humøret; har dere mest lyst til å se krim eller komedie?

Se film i sengen eller legg frem ekstra puter og pledd på gulvet, slik at det blir ekstra behagelig å se film i stuen.

Unn dere noe ekstra godt, finn en delikatesse her!

3. Pizzastein

Ved å gå til innkjøp av en pizzastein tar du den hjemmelagde pizzaen til et nytt og sprøtt nivå. Er du litt ekstra framsynt, kan du handle inn favorittingrediensene deres i forveien slik at dere nå bare skal komponere pizzaen.

Pizzasteinen må forvarmes for at den skal gi best effekt. Sett den på et stekebrett nederst i ovnen og la den bli stekende varm mens du pynter deigen med fyllet dere liker best.

Den vanskeligste delen er å få pizzaen helskinnet over på steinen. Trikset er å la pizzaen steke i et par minutter på bakepapiret, før du enkelt napper det ut. Da får pizzaen godgjort seg direkte på steinen!

4. Polaroidkamera

I en digital verden får de analoge minnene ekstra stor verdi. Tenk så hyggelig å fange fine øyeblikk på fysisk format og samle dem i en lekker minnebok. Glem «picture perfect». Her tar dere vare på ekte øyeblikk.