Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Gullsmed Øiesvold

Åpent i dag 10:00 - 18:00

Hender som holder to gifteringer i gull

Om Gullsmed Øiesvold

Velkommen til Gullsmed Øiesvold som holder til på verdens hyggeligeste kjøpesenter, Amfi i Narvik. Vi er en selvstendig gullsmedforretning, som betyr at vi velger selv våre varemerker og har derfor et spennende og variert utvalg. I tillegg har vi også eget gullsmed verksted med tre gullsmeder.

Gullsmed Bjørn Øiesvold AS ble stiftet i 1980 da Bjørn Øiesvold tok over tidligere Gullsmed Beck-Pettersen som da var drevet av søstrene Dagny Øiesvold, Tulla Beck og Edith Fredriksen.

Butikken drev i mange år i kongensgate, før den i 2021 slo seg sammen med Gullsmed Øiesvold på Amfisenteret. Det er her vi har vårt gullsmedverksted der vi lager og reparerer smykker og graverer.

Vi har spesialisert oss på diamanter og kjøper mange av våre diamantvarer direkte fra produsenten, som gjør at vi hopper over et mellomledd og derfor kan gi ekstra gode priser på diamantvarer. Ønsker du noe eget, lager vi gjerne ditt eget design på bestilling. Har du et kjært smykke du ønsker reparert eller kanskje redesignet, hjelper vi deg gjerne.

Velkommen til en hyggelig handel!

Hilsen Linda & Bjørn, Tor Inge & Annette

Beliggenhet

3. etasje AMFI Narvik Malmporten

Aktuelle merkevarer