Lag Amfelia og Oskar i Hama-perler

perlede amfelia- og oskar-figurer på bord
perlede amfelia og oskar på en hylle
oskar på perlebrett
oskar ferdig perlet

Et godt tips for deg som vil gjøre noe kreativt innendørs.

Hva med en aktivitetsdag med Hama-perler? Vi har oppskriften på søte Oskar og Amelia-figurer som pynter opp ethvert barnerom. Eller hva med å bruke dem som prikken over i-en på en søt gave?

Aktiviteten kan gjøres sammen med barna, eller på egenhånd. Det er enkelt å komme i gang!

Hama-perler

Hama-perler er perfekte til hobbyprosjekter. De kommer i flere størrelser og et fantastisk fargeutvalg. Bare fantasien setter grenser for hva du kan trylle frem, og det er morsomt å skape noe selv uten søl og mye dyrt utstyr. Prøv deg på disse Oskar og Amfelia-mønstrene. Kanskje blir du hektet, du også!

Du kan velge mellom små figurer som du lager på en vanlig firkantet Hama-plate, og store, flotte figurer som strekker seg over 6 plater som hektes sammen.

Slik gjør du

Skriv ut det mønsteret du vil lage og legg det på aktivitetsbordet. Plasser platen oppå bildet, og finn frem perler. Deretter legger du perlene slik at de stemmer med mønsteret. Siden platene er gjennomsiktige, har du hele tiden kontroll på prosjektet ditt.

Når du er ferdig, legger du bakepapir over figuren og smelter perlene med et strykejern til de henger sammen. Dra figuren din forsiktig av perlebrettet, la de avkjøle seg litt, og vips – du er ferdig!