Grønnere hverdag med Jernia

Adm dir i Jernia, Espen Karlsen, i en Jernia butikk
Avfallsposer med kokekar levert inn til resirkulering
Jernia tar imot gamle og ødelagte kjeler, stekepanner og gryter.
Tefal stekepanne med stekt mat i, på et bord med mat rundt
Grytene og stekepannene i Resource-serien fra Tefal er 100% resirkulert aluminium.

Sammen med kundene vil Jernia gjøre en forskjell for miljøet og de har både en resirkulerings- og innbytteordning.

Jernias historie går helt tilbake til 1951 og deres ønske har alltid vært å gjøre det enklere for kunden og lykkes hjemme. Enten det er på kjøkkenet eller å fikse små prosjekter hjemme. Nå har de tatt steget videre og satt bærekraft i sentrum.

Resirkulering og god kvalitet

Du kan bidra til å spare energiforbruket ved å levere inn gamle produkter til resirkulering. Hos Jernia tar de imot metall, glass, porselen og keramikk. Gjenbruk av metall er hele ti ganger mer klimavennlig enn produksjon av nytt, så her er det mulig å gjøre en forskjell.

- Vi i Jernia er opptatt av å få en enda grønnere varehandel enn tidligere, og at du som kunde kan handle med god samvittighet, sier Espen Karlsen, administrerende direktør i Jernia.

Alle produkter som selges er av god kvalitet, slik at de skal vare lenge. Du får også lang garanti og mange av produktene består av resirkulerte råstoffer.

- Dette er veldig viktig for Jernia og det bra for klimaet, sider Espen.

Tefal er et merke som så muligheten i gamle kokekar og inngikk samarbeid med returselskaper, for å skape returkampanjer med sine partnere. Det betyr at du kan levere inn gamle stekepanner, gryter og kjeler og få et godt tilbud på nye produkter. Ordningen er en suksess og nå har de utviklet en Resource-serie, som er 100 % resirkulert aluminium, som gir 90 % mindre produksjonsavfall.


Visste du at…

…Jernia har en innbytteordning? Lever inn din gamle stekepanne eller tallerken og få 20% innbytterabatt hvis du trenger ny.

Åpningsfest

Jernia har nå flyttet inn i nye, flotte lokaler på Amfi Namsos og gleder seg til å ønske nye og gamle kunder velkommen. Torsdag 20. mai serverer de kake og kaffe og har mange gode tilbud til kundene.

- Namsos er en viktig handelsregion og der skal vi selvfølgelig være og tilby våre kvalitetsprodukter, avslutter Espen.