Julegavene far blir glad for

Person holder liten pakke med sløyfe rundt
Skjerf i forskjellige mønster
Utsnitt av brystlommetørkle
Utsnitt av slips på dress

Gjør julehandelen litt lettere – vi har julegavetipsene til pappaer som aldri ønsker seg noe.

Er du vant til å høre «jeg ønsker meg ingenting» når du spør far i huset om hva han ønsker seg til jul? Da er du ikke alene. Derfor har vi funnet frem noen sikre julegavetips som gjør julegavehandelen til pappa litt lettere.

Tre typer tilbehør

Slips, sløyfe og tørkle er en perfekt julegave til pappa. Det er tilbehør som er nødvendig når finstasen skal på, men samtidig er det noe de fleste synes det er kjedelig å bruke penger på selv. Klassisk tilbehør er med andre ord en sikker julegave. Juleselskapene står for tur og gaven gir han flere valgmuligheter når dressen skal på. Velg en farge han er ekstra fin i eller et spennende mønster.

Den varme julegaven

På vinteren er det deilig å holde varmen i gode, varme plagg. Hva med å gi far et lekkert ullskjerf?

Enten han er trendy i klesstilen eller ikke kan du trygt følge høstens motebilde.

Ferdige gavesett

Velværeprodukter er en gave som enhver kvinne blir glad for å motta, men hva med mennene? Å pleie huden er like viktig for dem, men terskelen for at han selv går til innkjøp av hudpleieprodukter er nok litt høyere.

Det er nok lettere for ham å tyvlåne litt hudkrem av kvinnen i huset, men det er faktisk noen produkter alle menn bør ha på badet. Gavesett er ypperlige gaver ettersom de består av ferdige sammensetninger med produkter til far.

La pappa bestemme julegaven selv

Er han av typen som alltid bytter julegaven? Da er det beste alternativet et gavekort. Med gavekort fra dittgavekort.no kan han kjøpe seg akkurat hva han vil, og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på kjøpesenteret vårt eller bestille det under.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

mann som holder personlig dittgavekort
Mann sitter i lenestol og leser, bokhylle i uskarp bakgrunn. Foto til artikkel om julegave far blir glad for
En god bok er en perfekt julegave til pappa.

Til den leseglade

Bøker er en kjærkommen julegave for mange og hva er bedre enn å nyte juleferien med en god bok? Legg gjerne ved et hyggelig og personlig kort som beskriver hvorfor du tror han vil like akkurat denne boken.

Til smart-pappaen

Elsker han å ha det siste nye? Sjekk lista under og kryss av for å kartlegge hva han har, og hva som kan bli årets julegave.

  • Smart-høyttaler
  • Smart-klokke
  • Google Home / Amazon Echo
  • Smartpærer
  • Støydempende hodetelefoner
  • Kamera med innebygget WiFi
to hender som pakker inn rød julegave