Trygg handel

På AMFI Moa har vi iverksatt flere ulike hygieneregler og smitteforebyggende tiltak gjennom pandemien.

Nå er de aller fleste restriksjonene opphevet, men vi fortsetter å tilby antibac ved innganger i fellesareal på senteret for å gi deg en tryggere handleopplevelse. Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret og bruke hele åpningstiden for å spre handelen.

Gratis hurtigtest

Du kan fortsatt ta gratis covid-19 hurtigtest på AMFI Moa! Testen gir grønt koronapass i 24 timer og er aktuell for personer som skal delta på, eller gjennomføre arrangementer og reiser det påfølgende døgnet. Du finner Test deg Fri hurtightest i 1. etg på nybygget ved Fredrik & Louisa.

Klikk her for å lese mer på Test deg fri.

NB! Testen er ikke for deg dersom du har symptomer, er nærkontakt eller er i karantene! Hold deg hjemme om du føler deg syk!

Klikk & Hent

Mange av våre butikker tilbyr også Klikk & Hent. Bestill enkelt varene på nett, så står varene klar til henting i butikk innen kort tid. Raskt og enkelt. Se oversikt over hvilke butikker som tilbyr Klikk & Hent her.

Ålesund Kommune

Her finner du informasjon om korona, kommunens tiltak og lokale smittevernregler.

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no