Trygg handel

AMFI Moa har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

Det er nå påbudt med munnbind alle steder du ikke kan overholde 1 meters avstand til andre. Takk for at du bruker munnbind når du besøker AMFI Moa.

På AMFI Moa har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

Gratis munnbind

Har du glemt munnbindet? Henvend deg i kundeservice i 2 etg. nybygget, ved Feet First for gratis engangs-munnbind.

Gratis hurtigtest

Nå kan du ta gratis covid-19 hurtigtest på AMFI Moa! Testen gir grønt koronapass i 24 timer og er aktuell for personer som skal delta på, eller gjennomføre arrangementer og reiser det påfølgende døgnet. Du finner Test deg Fri hurtightest i 1. etg på nybygget ved Fredrik & Louisa.

Klikk her for å lese mer på Test deg fri.

NB! Testen er ikke for deg dersom du har symptomer, er nærkontakt eller er i karantene! Hold deg hjemme om du føler deg syk!

Adgangskontroll

Hver enkelt butikk er merket med antall tillate besøkende ved fasade/inngang. I tillegg til dette har vi kontinuerlig kundetelling slik at vi til enhver tid har oversikt over hvor mange som befinner seg på senteret. Dersom antallet besøkende blir for høyt vil det iverksettes tiltak.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret og bruke hele åpningstiden for å spre handelen.

Øvrige tiltak på AMFI Moa

  • Kontinuerlig kundetelling, slik at vi alltid har oversikt over hvor mange som befinner seg på senteret.
  • Økt renhold med spesielt fokus på berøringsflater
  • Tilgang på antibac på senteret
  • Talemelding med smittevernsinformasjon
  • Informasjon om hvordan en unngår smitteoverføring i kjøpesentrene
  • Vi anmoder kundene og de ansatte i butikkene om hygienetiltak - rene hender og hold avstand!
  • Kampanjer er avlyst eller forlenget for å spre handelen ut over lengre tid, og med dette unngå store folkemengder på èn gang. Vi oppfordrer til å benytte hele åpningstiden.

Trygg Handel-pakke

Medlemmer av vår kundeklubb kan hente "Trygg Handel-pakke" med munnbind og antibac i kundeservice i 2. etg ved nybygget AMFI Moa. Ikke medlem? Send MOA til 2070.

Flere av våre butikker selger munnbind. Se vår liste over hvem som selger munnbind på AMFI Moa her.


Klikk & Hent

Mange av våre butikker tilbyr også Klikk & Hent. Bestill enkelt varene på nett, så står varene klar til henting i butikk innen kort tid. Raskt og enkelt. Se oversikt over hvilke butikker som tilbyr Klikk & Hent her.

Sammen skaper vi trygg handel🧡

Ålesund Kommune

Her finner du informasjon om korona, kommunens tiltak og lokale smittevernregler.

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no