Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Nye butikker, butikker som flytter til nye lokaler og nye spisested.

Dame står foran bur som inneholder reptiler
Varehussjef Anne Lise hos PetXL viser frem den nye butikken, og ønsker ønsker velkommen til PetXL og VetXL i 1. etg på AMFI Moa syd.
Dame viser frem undertøy på hengere
Butikksjef Michelle viser fram noe av det lekre undertøyet du finner hos Hunkemöller.
Mann i dress står bak disken hos Tasty Corner
Tasty Corner finner du i 2. etasje på syd.
Dame holder fram en kaffekopp i disken
Racoon Coffee har åpnet på nord ved Rutebilstasjonen.
Gjeng på 4 som spiller shuffleboard hos Liv og Røre
Hos Liv & Røre har de blant annet shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom. Foto: Andres Duran
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Her kan du se hvilke endringer vi har hatt i år og hva som skjer framover!

Nye butikker/endringer som kommer:


Nøtteblanderen

Delikatessebutikken Nøtteblanderen åpner på AMFI Moa nord i høst. Her finner du et bredt sortiment av frø, nøtter og tørket frukt.

Nye butikker/endringer i år:

Ny undertøysbutikk - Hunkemöller

Hunkemöller har åpnet på AMFI Moa syd, og ligger ved Rituals og Gina Tricot. Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialister. Kolleksjonen fra Hunkemöller er designet av et internt team, og produktene er testet for å sikre høy kvalitet. Designteamet fra Hunkemöller jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og innovasjoner for et godt forhold mellom pris og kvalitet. Leter du etter undertøy, badetøy eller nattøy? Da er du kommet til rett sted! Vi har alt fra hverdagsundertøy og elegante sett til feminine og sexy BH-er og truser. Hunkemöller har også et bredt sortiment av badetøy, bikinier, nattøy, strømper og sportskolleksjon.

Nytt spisested - Tasty Corner

Lyst på noe skikkelig digg mat? Velkommen til Tasty Corner som serverer blant annet kebab, pizza, pasta, sjømat, grill og hamburger! Tasty Corner finner du i 2. etg AMFI Moa syd ved Sport Outlet!

Nytt spisested - KVIKK

Velkommen til det sunne hurtigmatkonseptet KVIKK! Her finner du nydelige hjemmebakte grovspeltwraps, smoothies, proteinshakes, bowls og sushi! Knasende råvarer, hjemmelagde dressinger, immun-boostende smoothies, sprellfersk sushi - ja kort og godt sunn og digg mat for deg som er på farten! KVIKK finner på AMFI Moa nord ved Obs.

Lampehuset har utvidet

Lampehuset har utvidet butikken, og er nå Sunnmøres største lampebutikk. De kan nå tilby 600 kvm lysende nyheter!

Ny kaffebar - Racoon Coffee

Racoon Coffee har åpnet ved Rutebilstasjonen på nord. I sine lune og delikate lokaler serverer de kaffe i alle mulige varianter i tillegg til deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker. Alt bakes på stedet.

Nytt utested - Liv & Røre

Endelig kan vi ønske velkommen til Liv og Røre! Her kombineres spisesteder, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre. De har shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom og mye mer. Sulten? Her får du digg streetfood med Zuuma Street og LaBoombas TexicanFood!

Reserver spill eller bord her

Ny dyrebutikk og klinikk i ett - PetXL og VetXL

Hos PetXL finner du alt fra akvariefisk og smådyr, til reptiler. I tillegg har de et av markedets største utvalg av utstyr til alle kjæledyr.

VetXL er en fullverdig veterinærklinikk som behandler alle kjæledyr! Det blir også hundefrisør, ortoped og vanntredemølle til rehabilitering av hund og katt. Du finner varehuset i 1. etg. på syd. Velkommen!

Ny klesbutikk - b.young

b.young har åpnet ny og flott butikk på AMFI Moa nord. Du finner dem i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Nillebutikkene er slått sammen til èn stor, flott butikk

Nille øst og Nille nord har slått seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Du finner nå den flotte, nye Nillebutikken vis a vis Specsavers i 2. etasje syd.

Kicks har utvidet

Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard.Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Boys of Europe har flyttet

Nå finner du Boys of Europe i 2. etasje i nybygget. De har fått større og nyoppussede lokaler hvor du kan finne flott herremote og få fantastisk service!