Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Nye butikker, butikker som flytter til nye lokaler og nye spisested.

To kvinner holder mange ballonger i butikken Partyland
Velkommen til Partyland! Her finner du alt du trenger av utstyr til de store og små anledningene.
4 ansatte hos Fab Wellness & Academy
De blide ansatte hos Fab Wellness & Academy ønsker deg velkommen til den nye salongen i 1. etg. på AMFI Moa nord.
To menn står foran et bord med marsipankake på
Elkjøp har åpnet den nye butikken sin og har både stort utvalg og hjelpsomme ansatte
Ansatte hos Naturkompaniet står utenfor butikken
De ansatte hos Naturkompaniet er fagfolk som ønsker deg velkommen til den flotte, nye butikken.
Daglig leder Beate Haddal hos Hjertestrikk
Daglig leder Beate hos Hjertestrikk ønsker velkommen innom den flotte nye butikken i 1. etasje på øst
Grethe og Niklas Fra Chris Moa står i den nye butikken
Hos Chris finner du fortsatt kvalitetsklær og godt utvalg fra kjente internasjonale merkevarer for han og henne, men nå i splitter ny og kjempeflott butikk - på samme sted som tidligere!
Valkers nye lokaler med blå sofaer og lekre lamper i taket
Valaker Bakeris nye lokaler med lekre interiørdetaljer i gull, marmor og blå fløyel.
Butikksjef Synnøve fra Nøtteblanderen
Nøtteblanderen ligger i 2. etg på AMFI Moa nord i wows tidligere lokaler
Dame viser frem undertøy på hengere
Butikksjef Michelle viser fram noe av det lekre undertøyet du finner hos Hunkemöller.
Mann i dress står bak disken hos Tasty Corner
Tasty Corner finner du i 2. etasje på syd.
Dame holder fram en kaffekopp i disken
Racoon Coffee har åpnet på nord ved Rutebilstasjonen.
Gjeng på 4 som spiller shuffleboard hos Liv og Røre
Hos Liv & Røre har de blant annet shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom. Foto: Andres Duran
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Her kan du se hvilke endringer vi hadde i fjor og hva som skjer hos oss framover!

Endringer 2022!

Nettgullsmeden Blir EDELT Stokkeholm

EDELT Stokkeholm selger merkevarer innen både klokker og smykker, og hovedfokuset er kvalitet og service -til en hyggelig pris!

Navnet EDELT kommer av edelt metall, som er gull, sølv og platina. Edelmetaller endrer seg ikke over tid og er relativt sjelden. Det samme kan man si om STOKKEHOLM-navnet. Stokkeholm forbindes med salg av smykker og klokker i Ålesund i mer enn 50 år! Sammen er vi EDELT Stokkeholm.

Fab Wellness & Academy

Fab Wellness & Academy tilbyr det lille ekstra til deg som kunde. Hos de skal du føle deg ivaretatt og møtt med unik service. De tilbyr avslapning og velvære for alle som ønsker kvalitet, luksus og egentid. Deres hovedtjenester er manikyr, pedikyr, permanent makeup, vipper, bryn og hårfjerning. I tillegg til salong-tjenester tilbyr de også kurs og opplæring. Fra 1. november finner du dem i 1. etg. på Moa nord (i de gamle lokalene til Strikkepinnen).

Let's party!

Partyland, verdens største festutstyrskjede har åpnet på AMFI Moa! Du finner de i 1. etg. på Moa øst.

Nye busslommer - stengte overgangsfelt

Arbeidet med nye busslommer mellom nord og syd er nå i gang. Dette medfører at begge gangfeltene mellom nord og syd vil bli stengt til ca. midten av desember, men man kan fortsatt benytte gangfelt ved Moa-alleen eller Moa øst, evt. innvendig over broa.

Arbeid på vegbana vil foregå kveld og natt, og Borgundvegen (mellom nord og syd) vil bli stengt kl. 21-07 søndag-fredag. Omkjøring via Langelandsvegen.

Ødelagt mobil?

RepLab som utfører reparasjon av mobiler og nettbrett og har åpnet i Telias tidligere lokaler ved Obs.

Taurus ink

Velkommen til Tauris ink som nå har åpnet i 1. etg Moa øst, i Godtelands tidligere lokaler.

Taurus ink er et profesjonelt tatoveringsstudio som jobber med de fleste tatoveringsstiler.

Elkjøp

Torsdag 5. mai nyåpnet endelig Elkjøp! Butikken har utvidet og den nye inngangen ligger lenger inn i senteret, mellom Chess frisør og Chris.

Naturkompaniet

På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Noen populære merkevarer som du finner på Naturkompaniet er Fjällräven, Patagonia, Tierra, Primus, Hanwag, Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Devold og mange flere.

Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet og vi selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. Vi hjelper deg gjerne med gode tips og råd om vedlikehold. Vi har det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og dine klær, så det holder lengre.

Du finner dem i 2. etg. på øst.

Vic bytter navn til Aerly

Vic har fått nytt navn, men du finner fortsatt de samme flinke ansatte i butikken.

Match er nå Nuvaa

Shop de siste trendene til dame og herre fra Samsøe Samsøe, Gant, Only & Sons, NA-KD, Inwear, Lois, Untold stories ++++

Eurospar og McDonalds har pusset opp

Både Eurospar og McDonalds har puset opp lokalene sine.

Hos Eurospar finner du nå en fantastisk ferskvaredisk med mange fristelser både av kjøtt og fisk.

Chris, Nikita og Valaker

Velkommen tilbake til Chris og Valaker som åpnet i flotte nye lokaler på AMFI Moa syd onsdag 16. mars.

Hos Chris finner du fortsatt kvalitetsklær og godt utvalg fra kjente internasjonale merkevarer for han og henne, men nå i splitter ny og kjempeflott butikk - på samme sted som tidligere!

Nye Valaker finner du langs den nye glassfasaden på syd. Dette vil bli Valakers flagship store med egen konditor og baker på stedet, og her skal det bakes brød, boller og de lekreste kaker - i tillegg til klassiske smørbrød & snitter - og ikke minst events som afternoon tea. Designet og interiøret i butikken er lekkert med gull, marmor og blå fløyel.

Nikita har åpnet sin nye lekre salong med avslappende atmosfære, og du finner dem nå ved Platou. Du kan bestille time som tidligere HER!


For den strikkeglade - Hjertestrikk

Nå finner du Hjertestrikk i 1. etasje AMFI Moa øst! Her får du garn fra Dale, Du Store Alpakka, Rauma, Viking, og Sandnes, og sytilbehør fra Hjelmtvedt og Vily Jensen!🪡🧵

«Vi er stolt av å ha et godt samarbeid med de største garnprodusentene. I tillegg til garn har vi strikkepinner, stort utvalg av knapper, sytråd og en god del annet syutstyr.»


Dette skjedde hos oss i 2021

Hole in One

AMFI Moa har nå fått eget utsalgssted for fantastiske donuts! På torget på nord har Hole in One en egen vogn hvor du får kjøpt disse søte fristelsene.

Selected er nå Brando

Selected har endret navn til Brando. De har bygget litt om og fått bedre flyt i butikken. De tilbyr et bredt spekter av moteklær både til han og henne.

Name It har endret navn til Best Kids

Butikken er den samme med et fantastisk utvalg klær til de minste, men har nå altså fått nytt navn; Best Kids.

Nøtteblanderen

Velkommen til delikatessebutikken Nøtteblanderen som åpnet i Wows tidligere i lokaler på nord i slutten av september! Her finner du et bredt sortiment av frø, nøtter og tørket frukt, linser, sirup, kokos og økologiske produkter.

Wow er nå en avdeling hos Cubus.


Ny undertøysbutikk - Hunkemöller

Hunkemöller har åpnet på AMFI Moa syd, og ligger ved Rituals og Gina Tricot. Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialister. Kolleksjonen fra Hunkemöller er designet av et internt team, og produktene er testet for å sikre høy kvalitet. Designteamet fra Hunkemöller jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og innovasjoner for et godt forhold mellom pris og kvalitet. Leter du etter undertøy, badetøy eller nattøy? Da er du kommet til rett sted! Vi har alt fra hverdagsundertøy og elegante sett til feminine og sexy BH-er og truser. Hunkemöller har også et bredt sortiment av badetøy, bikinier, nattøy, strømper og sportskolleksjon.

Nytt spisested - Tasty Corner

Lyst på noe skikkelig digg mat? Velkommen til Tasty Corner som serverer blant annet kebab, pizza, pasta, sjømat, grill og hamburger! Tasty Corner finner du i 2. etg AMFI Moa syd ved Sport Outlet!

Nytt spisested - KVIKK

Velkommen til det sunne hurtigmatkonseptet KVIKK! Her finner du nydelige hjemmebakte grovspeltwraps, smoothies, proteinshakes, bowls og sushi! Knasende råvarer, hjemmelagde dressinger, immun-boostende smoothies, sprellfersk sushi - ja kort og godt sunn og digg mat for deg som er på farten! KVIKK finner på AMFI Moa nord ved Obs.

Lampehuset har utvidet

Lampehuset har utvidet butikken, og er nå Sunnmøres største lampebutikk. De kan nå tilby 600 kvm lysende nyheter!

Ny kaffebar - Racoon Coffee

Racoon Coffee har åpnet ved Rutebilstasjonen på nord. I sine lune og delikate lokaler serverer de kaffe i alle mulige varianter i tillegg til deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker. Alt bakes på stedet.

Nytt utested - Liv & Røre

Endelig kan vi ønske velkommen til Liv og Røre! Her kombineres spisesteder, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre. De har shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom og mye mer. Sulten? Her får du digg streetfood med Zuuma Street og LaBoombas TexicanFood!

Reserver spill eller bord her

Ny dyrebutikk og klinikk i ett - PetXL og VetXL

Hos PetXL finner du alt fra akvariefisk og smådyr, til reptiler. I tillegg har de et av markedets største utvalg av utstyr til alle kjæledyr.

VetXL er en fullverdig veterinærklinikk som behandler alle kjæledyr! Det blir også hundefrisør, ortoped og vanntredemølle til rehabilitering av hund og katt. Du finner varehuset i 1. etg. på syd. Velkommen!

Ny klesbutikk - b.young

b.young har åpnet ny og flott butikk på AMFI Moa nord. Du finner dem i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Nillebutikkene er slått sammen til èn stor, flott butikk

Nille øst og Nille nord har slått seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Du finner nå den flotte, nye Nillebutikken vis a vis Specsavers i 2. etasje syd.

Kicks nord har utvidet

Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard.Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

To kvinner holder mange ballonger i butikken Partyland
Velkommen til Partyland! Her finner du alt du trenger av utstyr til de store og små anledningene.
4 ansatte hos Fab Wellness & Academy
De blide ansatte hos Fab Wellness & Academy ønsker deg velkommen til den nye salongen i 1. etg. på AMFI Moa nord.
To menn står foran et bord med marsipankake på
Elkjøp har åpnet den nye butikken sin og har både stort utvalg og hjelpsomme ansatte
Ansatte hos Naturkompaniet står utenfor butikken
De ansatte hos Naturkompaniet er fagfolk som ønsker deg velkommen til den flotte, nye butikken.
Daglig leder Beate Haddal hos Hjertestrikk
Daglig leder Beate hos Hjertestrikk ønsker velkommen innom den flotte nye butikken i 1. etasje på øst
Grethe og Niklas Fra Chris Moa står i den nye butikken
Hos Chris finner du fortsatt kvalitetsklær og godt utvalg fra kjente internasjonale merkevarer for han og henne, men nå i splitter ny og kjempeflott butikk - på samme sted som tidligere!
Valkers nye lokaler med blå sofaer og lekre lamper i taket
Valaker Bakeris nye lokaler med lekre interiørdetaljer i gull, marmor og blå fløyel.
Butikksjef Synnøve fra Nøtteblanderen
Nøtteblanderen ligger i 2. etg på AMFI Moa nord i wows tidligere lokaler
Dame viser frem undertøy på hengere
Butikksjef Michelle viser fram noe av det lekre undertøyet du finner hos Hunkemöller.
Mann i dress står bak disken hos Tasty Corner
Tasty Corner finner du i 2. etasje på syd.
Dame holder fram en kaffekopp i disken
Racoon Coffee har åpnet på nord ved Rutebilstasjonen.
Gjeng på 4 som spiller shuffleboard hos Liv og Røre
Hos Liv & Røre har de blant annet shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom. Foto: Andres Duran
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.