Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Vi får nye konsepter, leietakere flytter til andre lokaler i senteret og nye butikker åpner. Les hva som skjer framover her!

Dame står foran bur som inneholder reptiler
Varehussjef Anne Lise hos PetXL viser frem den nye butikken, og ønsker ønsker velkommen til PetXL og VetXL i 1. etg på AMFI Moa syd.
Dame holder fram en kaffekopp i disken
Racoon Coffee har åpnet på nord ved Rutebilstasjonen.
Gjeng på 4 som spiller shuffleboard hos Liv og Røre
Hos Liv & Røre har de blant annet shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom. Foto: Andres Duran
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.


Nye butikker/endringer som kommer:

Undertøysbutikk - Hunkemöller

Hunkemöller åpner på AMFI Moa syd i slutten av august, og skal ligge ved Rituals og Gina Tricot. Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialister. Kolleksjonen fra Hunkemöller er designet av et internt team, og produktene er testet for å sikre høy kvalitet. Designteamet fra Hunkemöller jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og innovasjoner for et godt forhold mellom pris og kvalitet. Leter du etter undertøy, badetøy eller nattøy? Da er du kommet til rett sted! Vi har alt fra hverdagsundertøy og elegante sett til feminine og sexy BH-er og truser. Hunkemöller har også et bredt sortiment av badetøy, bikinier, nattøy, strømper og sportskolleksjon. Åpner høsten 2021.

Nytt spisested - KVIKKbar

På KVIKK får du smakfulle, egenproduserte grovspeltwraps fylt med sunne og gode råvarer, toasted speltwrap med deilig urtepesto og annet fyll, fargerike salater, smoothies proppfulle av frukt og grønt, avocado milkshakes, avocado med topping - og proteinrike VIKINGshakes.

KVIKK er kanskje Norges aller første sunne fastfoodkonsept, og har servert sunn mat til folk i farta i en år-rekke. Alle dressinger lages for hånd, og dette gjør at våre produkter har et lavt sukker- og saltinnhold, og har minimalt med tilsetningsstoffer. Åpner på AMFI Moa nord i juni 2021.

Nytt spisested - Tasty Corner

Tasty Corner åpner på AMFI Moa syd sommeren 2021. De skal servere mat som blant annet pizza, kebab, pasta og burger. Åpner sommeren 2021.

Lampehuset utvider

Lampehuset utvider butikken til nesten 600 kvm med lysende nyheter! De tar over de tidligere lokalene til både Nille øst og Loco i juni 2021.

Nye butikker/endringer i år:

Racoon Coffee - ny kaffebar

Racoon Coffee har åpnet ved Rutebilstasjonen på nord. I sine lune og delikate lokaler serverer de kaffe i alle mulige varianter i tillegg til deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker. Alt bakes på stedet.

Liv & Røre - Nytt utested på AMFI Moa

Endelig kan vi ønske velkommen til Liv og Røre! Her kombineres spisesteder, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre. De har shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom og mye mer. Sulten? Her får du digg streetfood med Zuuma Street og LaBoombas TexicanFood!

Reserver spill eller bord her

Dyrebutikk og klinikk i ett

Velkommen til PetXL og VetXL!

Hos PetXL finner du alt fra akvariefisk og smådyr, til reptiler. I tillegg har de et av markedets største utvalg av utstyr til alle kjæledyr.

VetXL er en fullverdig veterinærklinikk som behandler alle kjæledyr! Det blir også hundefrisør, ortoped og vanntredemølle til rehabilitering av hund og katt. Du finner varehuset i 1. etg. på syd. Velkommen!

b.young har åpnet

b.young har åpnet ny og flott butikk på AMFI Moa nord. Du finner dem i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Nillebutikkene er slått sammen til èn stor, flott butikk

Nille øst og Nille nord slår seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Du finner nå den flotte, nye Nillebutikken vis a vis Specsavers i 2. etasje syd.

Kicks har utvidet

Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard.Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Boys of Europe har flyttet til større lokaler

Nå finner du Boys of Europe i 2. etasje i nybygget. De har fått større og nyoppussede lokaler hvor du kan finne flott herremote og få fantastisk service!