Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Vi får nye konsepter, leietakere flytter til andre lokaler i senteret og nye butikker åpner. Les hva som skjer framover her!

Dronebilde av Amfi Moa
Dronebilde over Amfi Moa området. Fotograf Kristiansen
Driftssjef Svein Ytterland på AMFI Moa står på en byggeplass og peker opp mot et platå i etasjen over.
Driftssjef på AMFI Moa, Svein Ytterland, viser frem de nye lokalene hvor det skal åpne utested i mars. Like ved Odeon kino i 3. etasje i nybygget blir det 2 300 kvadratmeter med to barer, karaokerom, shuffleboard, biljard, bordtennis, bowling, dart, flipper og flere andre ulike spill. Det skal vises fotballkamper og det vil også være møterom der.
Dame står og holder en blomst i en herreklesbutikk
Butikksjef på Boys of Europe, Silja Utvik, ønsker velkommen til den nye flotte butikken i 2. etg i nybygget.
En kaffekopp og et stekt horn ligger på en brun papirpose ved siden av en grønn plante i et vindu v
Hånd som holder en kaffekopp. I koppen er det latteart formet som et hjerte
Racoon Coffee åpner i Seven Elevens tidligere lokaler i løpet av våren.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Boys of Europe har flyttet til større lokaler

Nå finner du Boys of Europe i 2. etasje i nybygget. De har fått større og nyoppussede lokaler hvor du kan finne flott herremote og få fantastisk service!

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard. Junkyard har mer enn 200 brands og er den ledende streetwear aktøren i Norden.

Ny kaffebar

Racoon Coffee åpner i Seven Elevens tidligere lokaler i løpet av april. Her serverer de kaffe i alle mulige varianter og alt fra deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker.

Nytt utested på AMFI Moa

Like ved Odeon kino i 3. etasje i nybygget blir det to barer, to streetfoodkjøkken, karaokerom, shuffleboard, biljard, bordtennis, bowling, dart, flipper og flere andre ulike spill. Det skal vises fotballkamper og der vil også være møterom for utleie.

Det er selskapet Resthon AS som er heileid av Olav Thon Gruppen som står for åpningen av stedet som som blir en av Norges største bar og restaurant. Etter planen skal de åpne i sluttet av mars.

Arbeidstittelen på underholdningskonseptet er foreløpig Liv og røre. For det er nettopp det dette skal bli.

Resthon AS blei stifta i 1965. Selskapet står bak Den Gamle Major, The Scotsman, Dr. Jekylls Pub, Sir Winston’s Public House og Tostrup Uteservering – alle i Oslo.

Dyrebutikk og klinikk i ett

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr og fôr til alle typer kjæledyr. I tillegg til fullverdig veterinærklinikk, vil det være en rehabiliteringsavdeling med blant annet svømmebasseng og hundefrisører i alle PetXLs varehus. Butikken åpner i Intersports tidligere lokaler på AMFI Moa syd i løpet av våren 2021.

Nille flytter

Nille øst og Nille nord slår seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Fra mars 2021 finner du den flotte nye Nillebutikken i 2. etg syd ved Bikbok.

Kicks utvider

Kicks på nord utvider butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og ønsker velkommen til nyåpning i mars 2021.

Ny klesbutikk

Kleskjeden b.young åpner ny butikk på AMFI Moa 25. mars. Du finner dem da i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Lampehuset utvider

Lampehuset utvider butikken til nesten 600 kvm med lysende nyheter! De tar over de tidligere lokalene til både Nille øst og Loco i mai.