Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Vi får nye konsepter, leietakere flytter til andre lokaler i senteret og nye butikker åpner. Les hva som skjer framover her!

Dame står foran bur som inneholder reptiler
Varehussjef Anne Lise hos PetXL viser frem den nye butikken, og ønsker ønsker velkommen til PetXL og VetXL i 1. etg på AMFI Moa syd.
Driftssjef Svein Ytterland på AMFI Moa står på en byggeplass og peker opp mot et platå i etasjen over.
Driftssjef på AMFI Moa, Svein Ytterland, viser frem de nye lokalene hvor det skal åpne utested over påske. Like ved Odeon kino i 3. etasje i nybygget åpner Liv & Røre.
En kaffekopp og et stekt horn ligger på en brun papirpose ved siden av en grønn plante i et vindu v
Hånd som holder en kaffekopp. I koppen er det latteart formet som et hjerte
Racoon Coffee åpner i Seven Elevens tidligere lokaler i løpet av våren.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Dyrebutikk og klinikk i ett

Velkommen til PetXL og VetXL!

Hos PetXL finner du alt fra akvariefisk og smådyr, til reptiler. I tillegg har de et av markedets største utvalg av utstyr til alle kjæledyr.

VetXL er en fullverdig veterinærklinkk som behandler alle kjæledyr! Det blir også hundefrisør, ortoped og vanntredemølle til rehabilitering av hund og katt.

Du finner varehuset i Intersports tidligere lokaler på syd. Velkommen!

Nytt spisested

Tasty Corner åpner på AMFI Moa syd sommeren 2021. De serverer mat som blant annet pizza, kebab, pasta og burger.

Ny kaffebar

Racoon Coffee åpner i Seven Elevens tidligere lokaler i løpet av våren. Her serverer de kaffe i alle mulige varianter og alt fra deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker.

Nytt utested på AMFI Moa

Like ved Odeon kino i 3. etasje i nybygget åpner "Liv & Røre" med to barer, to streetfoodkjøkken, karaokerom, shuffleboard, biljard, bordtennis, bowling, dart, flipper og flere andre ulike spill. Det skal vises fotballkamper og der vil også være møterom for utleie.

Det er selskapet Resthon AS som er heileid av Olav Thon Gruppen som står for åpningen av stedet som som blir en av Norges største bar og restaurant. Liv & Røre åpner i mai 2021.

Du kan allerede nå reserve spill eller bord her

Lampehuset utvider

Lampehuset utvider butikken til nesten 600 kvm med lysende nyheter! De tar over de tidligere lokalene til både Nille øst og Loco i mai.

Ny klesbutikk

b.young har åpnet ny og flott butikk på AMFI Moa nord. Du finner dem i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Ny Nille

Nille øst og Nille nord slår seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Du finner nå den flotte, nye Nillebutikken vis a vis Specsavers i 2. etasje syd.

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard.Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Kicks har utvidet

Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Boys of Europe har flyttet til større lokaler

Nå finner du Boys of Europe i 2. etasje i nybygget. De har fått større og nyoppussede lokaler hvor du kan finne flott herremote og få fantastisk service!