Nytt på AMFI Moa

AMFI Moa er i stadig utvikling. Nye butikker, butikker som flytter til nye lokaler og nye spisested.

illustrasjonsbilde av påbygg med glassfasade
Slik vil det nye inngangspartiet på syd se ut etter utbyggingen. Bilde: Slyngstad Aamlid Arkitekter
Slik vil det nye inngangspartiet på syd se ut etter utbyggingen. Bilde: Slyngstad Aamlid Arkitekter
Daglig leder Liv Valaker inspiserer de nye lokalene
Liv Valaker inspiserer de nye lokalene. Designet og interiøret i butikken vil bli lekkert med gull, marmor og blå fløyel.
Butikksjef Synnøve fra Nøtteblanderen
Nøtteblanderen ligger i 2. etg på AMFI Moa nord i wows tidligere lokaler
Dame viser frem undertøy på hengere
Butikksjef Michelle viser fram noe av det lekre undertøyet du finner hos Hunkemöller.
Mann i dress står bak disken hos Tasty Corner
Tasty Corner finner du i 2. etasje på syd.
Dame holder fram en kaffekopp i disken
Racoon Coffee har åpnet på nord ved Rutebilstasjonen.
Gjeng på 4 som spiller shuffleboard hos Liv og Røre
Hos Liv & Røre har de blant annet shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom. Foto: Andres Duran
To ansatte på Kicks står smilende i butikkfasaden
Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.
Butikksjef Helen på Junkyard holder en blomst i cellofan og en klase ballonger i butikkfasaden
Urban = Junkyard. Butikksjef Helen Stokseth feirer nyåpningen, og ønsker deg velkommen innom Junkyard i 1. etg på nybygget.
3 ansatte på intersport smiler og holder blomster de har fått til nyåpningemn
Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.

Her kan du se hvilke endringer vi hadde i fjor og hva som skjer hos oss framover!

Vi bygger ut og åpner våren 2022!

Du har kanskje lagt merke til at uteområdet ved Elkjøp er stengt av og omgjort til en byggeplass? Elkjøp blir større, det blir ny fasade på senteret, nytt fellesareal og flere av butikkene rundt Elkjøp bygger om, flytter på seg eller pusser opp! Dessverre blir flere av butikkene midlertidig stengt fra januar, men heldigvis gjenåpner alle i ny, flott drakt i mars/april våren 2022!

Her er litt flere detaljer om hva som skjer:

Chris og Nikita frisør syd

er stengt fra 15. januar. Begge nyåpner på syd i mars/april i flotte, nye lokaler.

Frisørene fra Nikita syd finner du i mellomtiden hos Nikita øst og Sayso Frisør i nybygget. Bestill time hos Nikita øst her og hos Sayso frisør her.

Chris finner du i midlertidige lokaler fra 17. januar i 1. etg. på nord mellom Ark og Aseco.

Elkjøp

utvider og endrer butikken, og den nye inngangen vil ligge lenger inn i senteret mellom Chess frisør og Chris. Elkjøp stenger butikken 18. januar og nyåpner i april/mai.

Valaker syd

flytter også litt på seg og blir helt ny! Dagens bakeri stenger 15. januar, og nyåpningen blir i mars/april.

Dette vil bli vår flagship store med egen konditor og baker på stedet, ifølge Liv Valaker. Her skal det bakes brød, boller og de lekreste kaker - i tillegg til at vi kommer til å ha klassiske smørbrød & snitter - og ikke minst events som afternoon tea.

Designet og interiøret i butikken vil bli lekkert med gull, marmor og blå fløyel.

Platou holder åpent under hele byggeprosessen.

Eurospar pusser opp

Eurospar stenger butikken fra 19. mars for å pusse opp, og åpner igjen 7. april.

Naturkompaniet

Åpner i 2. etg. på øst i slutten av april.

På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Noen populære merkevarer som du finner på Naturkompaniet er Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Devold og mange flere.

Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet og vi selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. Vi hjelper deg gjerne med gode tips og råd om vedlikehold. Vi har det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og dine klær, så det holder lengre.

Som medlem i Naturkompaniets kundeklubben gir du 1% tilbake til naturen. Én prosent av det totale beløpet som medlemmer handler for, donerer Naturkompaniet til natur- og miljøvernsprosjekter i form av Naturbonusen. Du som medlem på Naturkompaniet kan være med å stemme på den organisasjonen du anser som beste forvalteren av naturbonuspengene.

Dette skjedde hos oss i 2021

Hole in One

AMFI Moa har nå fått eget utsalgssted for fantastiske donuts! På torget på nord har Hole in One en egen vogn hvor du får kjøpt disse søte fristelsene.

Selected er nå Brando

Selected har endret navn til Brando. De har bygget litt om og fått bedre flyt i butikken. De tilbyr et bredt spekter av moteklær både til han og henne.

Name It har endret navn til Best Kids

Butikken er den samme med et fantastisk utvalg klær til de minste, men har nå altså fått nytt navn; Best Kids.

Nøtteblanderen

Velkommen til delikatessebutikken Nøtteblanderen som åpnet i Wows tidligere i lokaler på nord i slutten av september! Her finner du et bredt sortiment av frø, nøtter og tørket frukt, linser, sirup, kokos og økologiske produkter.

Wow er nå en avdeling hos Cubus.


Ny undertøysbutikk - Hunkemöller

Hunkemöller har åpnet på AMFI Moa syd, og ligger ved Rituals og Gina Tricot. Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialister. Kolleksjonen fra Hunkemöller er designet av et internt team, og produktene er testet for å sikre høy kvalitet. Designteamet fra Hunkemöller jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og innovasjoner for et godt forhold mellom pris og kvalitet. Leter du etter undertøy, badetøy eller nattøy? Da er du kommet til rett sted! Vi har alt fra hverdagsundertøy og elegante sett til feminine og sexy BH-er og truser. Hunkemöller har også et bredt sortiment av badetøy, bikinier, nattøy, strømper og sportskolleksjon.

Nytt spisested - Tasty Corner

Lyst på noe skikkelig digg mat? Velkommen til Tasty Corner som serverer blant annet kebab, pizza, pasta, sjømat, grill og hamburger! Tasty Corner finner du i 2. etg AMFI Moa syd ved Sport Outlet!

Nytt spisested - KVIKK

Velkommen til det sunne hurtigmatkonseptet KVIKK! Her finner du nydelige hjemmebakte grovspeltwraps, smoothies, proteinshakes, bowls og sushi! Knasende råvarer, hjemmelagde dressinger, immun-boostende smoothies, sprellfersk sushi - ja kort og godt sunn og digg mat for deg som er på farten! KVIKK finner på AMFI Moa nord ved Obs.

Lampehuset har utvidet

Lampehuset har utvidet butikken, og er nå Sunnmøres største lampebutikk. De kan nå tilby 600 kvm lysende nyheter!

Ny kaffebar - Racoon Coffee

Racoon Coffee har åpnet ved Rutebilstasjonen på nord. I sine lune og delikate lokaler serverer de kaffe i alle mulige varianter i tillegg til deilig fersk bakst, salater, kaker, smoothies og rundstykker. Alt bakes på stedet.

Nytt utested - Liv & Røre

Endelig kan vi ønske velkommen til Liv og Røre! Her kombineres spisesteder, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre. De har shuffleboard, biljard, storskjerm, bordtennis, bowling, dart og flipper i tillegg til karaokebås , takterasse, konferanserom og mye mer. Sulten? Her får du digg streetfood med Zuuma Street og LaBoombas TexicanFood!

Reserver spill eller bord her

Ny dyrebutikk og klinikk i ett - PetXL og VetXL

Hos PetXL finner du alt fra akvariefisk og smådyr, til reptiler. I tillegg har de et av markedets største utvalg av utstyr til alle kjæledyr.

VetXL er en fullverdig veterinærklinikk som behandler alle kjæledyr! Det blir også hundefrisør, ortoped og vanntredemølle til rehabilitering av hund og katt. Du finner varehuset i 1. etg. på syd. Velkommen!

Ny klesbutikk - b.young

b.young har åpnet ny og flott butikk på AMFI Moa nord. Du finner dem i Boys of Europes tidligere lokaler på AMFI Moa nord.

Nillebutikkene er slått sammen til èn stor, flott butikk

Nille øst og Nille nord har slått seg sammen til èn stor butikk på AMFI Moa syd. Du finner nå den flotte, nye Nillebutikken vis a vis Specsavers i 2. etasje syd.

Kicks nord har utvidet

Kicks på nord har utvidet butikken inn i Riccoveros tidligere lokaler i 2. etg på nord, og er nå dobbelt så stor. Velkommen innom den freshe, store og nyoppussede butikken.

Urban er nå Junkyard

Varnergruppen har slått sammen Urban og Junkyard, og det betyr at Urban på AMFI Moa nå er Junkyard.Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Intersport har flyttet

Intersport har flyttet fra 1. til 2. etasje på Moa syd, og er nå enda større. Du finner dem i nye, store og flotte lokaler ved Sport Outlet.