Sesongens smakfulle favoritt: Indisk dahl

ferdig rett sett ovenfra
Indisk mat er kommet for å bli! Nederst i artikkelen finner du oppskrift til en populær favoritt: linsegryten «indisk dahl».

Hobbykokk Steffen Johansen viser hvordan du kan ta en svipptur til eksotiske og smakfulle India hjemme på ditt eget kjøkken

Vi drømmer om bølgeskvulp, palmer som vaier i vinden, varmegrader og nye, eksotiske smaker. Nå som høstmørket melder sin ankomst, stiger samtidig reisefeberen hos mange. Men om du ikke kan ut å reise, finnes det heldigvis en kur!

– Vi kan jo fortsatt reise hjemme! En rett fra det indiske kjøkken kan gi en følelse av å være ute i den store verden, sier Steffen Johansen.

36-åringen, som opprinnelig er fra Nordmøre og jobber som sivilingeniør, bor sammen med kone og to barn på Blommenholm i Bærum. Han elsker å kokkelere på hjemmebane, og er opptatt av å supplere de tradisjonsrike norske middagsrettene med retter fra alle verdenshjørner.