Hev antrekket med høstens fineste tilbehør

Nærbilde av en person som holder en liten veske langs siden
Produktbilde av en svart veske til å ha rundt livet
En midjeveske er både praktisk og trendy. Style den utenpå en stor strikkegenser eller bruk den utenpå en lekker høstkåpe. Fra Bik Bok 249,-

Fyll garderoben med små vesker, chunky gullsmykker og lekre detaljer denne høsten. Dette er tilbehøret som gir antrekket det lille ekstra.

Med noen få detaljer kan du løfte et helt antrekk. Det er i tillegg en fin måte å følge trendene på, uten at du trenger å bytte ut hele garderoben. Hva med å kombinere dine gamle favoritter med en av høstens trendvesker i krokodillemønster – eller sett prikken over i-en med chunky gullsmykker.

Du finner nyhetene i din favorittbutikk på senteret.

Små vesker

De små veskene har kommet for å bli, og særlig de 90-tallsinspirerte skulderveskene har vært populære den siste tiden. På catwalken denne sesongen kunne vi også se at de firkantede bokseveskene var en gjenganger blant designerne. Veskene minner om en liten clutch og er en fin detalj til både hverdag og fest. Vil du heller gå for en enklere clutch, kan du velge en i mykt skinn. Disse er også populære i store og posete varianter denne høsten.

Collage av høstens tilbehør
Svart veske med dyremønster fra Gina Tricot 349,- / Mobilholder fra New Yorker 69,- / Svart veske med flere rom fra Morris 499,- / Ankelstøvletter fra Shoe Gallery 1499,- / Hvit bandana fra Glitter 49,90 / Svart veske fra Tiger Of Sweden 1700,- / Gullsmykke fra NG Moa 3499,- / Gulløredobber fra Bjørklund 998,-