Tid til hjemmekos

Collage med ulike produkter til påske
1. Ullteppe fra Princess, kr 599,90 / 2. Tulipaner (15 pk.) fra Mester Grønn, kr 135 / 3. Servietter fra Nille, kr 29,90 / 4. Vinglass fra Kitchn, kr 149 / 5. Figurer (2 pk.) fra Jacobine, kr 159
Collage med ulike produkter til påske
1. Ark, kr 179 / 2. Norli, kr 349 / 3. Norli, kr 79 / 4. Norli, kr 379

Skal du være hjemme i påsken, er det en perfekt anledning til å gjøre ting du ikke rekker ellers. Som å lese bok, ta ansiktsmaske eller lære deg en ny matrett.

Påskeferien er rett rundt hjørnet, og selv om du kanskje ikke skal noe spesielt, er det heldigvis mye du kan finne på. Hjemmepåske er dessuten en perfekt unnskyldning til å gå til innkjøp av fint og behagelig kosetøy – enten du velger den trendy joggedressen eller slengbukse og genser i deilig strikk.

Under har vi samlet fire tips til ting du kan gjøre hjemme i påsken.

Forny hjemmet

Påske er et sikkert vårtegn, og med våren kommer også nytt interiør i butikkene. Hva med å bruke tiden hjemme til å fornye huset eller leiligheten, eller kanskje uteplassen? Du trenger ikke å gjøre mye for å få følelsen av et nytt hjem. Friske blomster, nye puter, servietter og lys kan være nok. Et annet kjent triks er å male – enten et rom eller et møbel – i en ny farge. Denne våren er det blant annet gult, grønt og blått som gjelder. Les mer om årets fargetrender her.

Les en bok

Har du en haug av bøker og magasiner du aldri rekker å lese, eller kanskje har du kjøpt en god krim til påskeferien? Nå er tiden inne for å ta opp disse. Hopp inn i det mest behagelige kosetøyet du har og sett deg godt til rette i sofaen. Når du først har kommet inn i en god bok, er det fort gjort å bli sittende i flere timer, så her er det viktig med noe behagelig på kroppen. Det skader heller ikke å ha en god kopp kaffe og litt sjokolade i nærheten – det er jo tross alt ferie.

Collage med ulike produkter til påske
1. Lys fra Nille, kr 49,90 / 2. Påskegløgg fra Home and Cottage, kr 199 / 3. Ulltrøye fra XXL, kr 699 / 4. Konfekt fra Home and Cottage, kr 179 / 5. Sneakers fra Mani, kr 699 / 6. Kähler påskeegg fra Jernia, kr 449 / 7. Krus fra Kitchn, kr 179