Morsdag – gaver hun blir glad for

Produktbilder på rosa bakgrunn, Mumiekopp, JoJo Moyes bok, blomsterbukett, gull øredobber og Marc Jacobs parfyme
Jo Jo Moyes, Ark, kr 375 Mummikopp, Tilbords, kr 249 Blomsterbukett, Mester Grønn, kr 475 Øredobber, Dale+ kr 1150 Marc Jacobs parfyme, Fredrik & Louisa kr 725
Brun Flower Pot bordlampe står på et marmorbord
Grønn bordlampe står på et avlastningsbord
Tradition, Flowerpot VP9, kr 1850 (medl.pris 1480,-) Design for the people, Align bordlampe, kr 1899 (medl.pris 1519,-), alt fra Christiania Belysning.

La det bli en morsdag hun ikke glemmer, skjem henne bort med frokost, gaver og masse oppmerksomhet.

Søndag er det morsdag og tid for å vise hvor mye hun betyr for deg. Denne dagen er hennes, og du kan legge til rette for at hun får en helt fantastisk dag. Start dagen med en deilig frokost og ta dere tid til å nyte den, overrask med en gave hun ønsker seg og avslutt med en koselig familiemiddag.

Amfi Moa har alt en mor kan ønske seg, og vi har flere gaveforslag vi er sikre på vil falle i smak. Kanskje hun er glad i å pynte seg? Gi henne et par lekre gulløredobber som vil få henne til å skinne. Eller hva med en frisk og deilig duft fra Marc Jabobs?

God start på dagen

Morgenkaffen smaker bedre med en ny favorittkopp. Mummikoppen har blitt et samleobjekt og er en fin gave hun vil glede seg over hver morgen. Liker hun å lese, så er Jojo Moyes sin nye bok et perfekt følge til morgenkaffen.

Blomster er en klassisk gave som aldri går av moten, hos Mester Grønn kan de lage en bukett med hennes favorittblomster.

Lys opp hverdagen hennes med en ny bordlampe. Hos Christiania Belysning har de mange stilige varianter fra kjente merker. En gaven hun vil glede seg over lenge.

Produktbilder på rosa bakgrunn, Korres bodylotion, sort skulder veske, duftpinner, skjerf, brune skinnhansker og produkpakke fra Olivers & co
Korres bodylotion, Vita, kr 169 Sort veske, Tiger of Sweden, kr 3999 Romduft, Kremmerhuset, kr 379 Skjerf Malene Birger, Chris, kr2598 Skinnhansker, Chris, kr 898.

Hjemmespa

Duft kan ha en behagelig effekt og hva er da bedre en luksuriøse duftpinner? Meraki romduft fra Kremmerhuset sørger for en behagelig duft i rommet, som skal ha beroligende effekt. Tapp i badekaret, legg frem et håndkle, sett frem duftpinnene og server et glass iskald drikke og hun kan nyte en kveld på hjemme-spa. Korres bodylotion fra Vita sørger for å bevare huden silkemyk.

Trenger hun en liten oppdatering i garderoben? Den sorte skuldervesken fra Tiger of Sweden er et perfekt tilbehør til både hverdag og fest. Skjerf fra Malene Birger og brune skinnhansker, begge fra Chris, sørger for at hun holder varmen med stil.

Til en mamma som er glad i søte og smakfulle fristelser, finner du flotte gaveesker med de beste produkter hos Olivers & Co.

God morsdag, la de bli en dag fylt med kjærlighet og omtanke.