Julegaven alle vil ha

Dittgavekort.no med juledekrasjoner rundt

Er du rådvill i hva du skal gi i julegave? Her er 5 gode grunner til å gi gavekort fra dittgavekort.no!

Størrelse, fasong og farger kan være vanskelig

Har du for eksempel lyst å gi mor, far eller kjæreste et nytt antrekk? Det kan ofte være vanskelig både i forhold til fasong, størrelse og farge. Heldigvis finnes det et lettere alternativ. Gi et gavekort som er øremerket personlig bruk, så kan de kjøpe seg akkurat det antrekket de vil ha.

Til den som har alt

Har du en venninne som alltid bytter gaven – eller som du virkelig føler har alt? Gir du et gavekort kan hun kjøpe seg akkurat hva hun vil og det må jo nesten garantere suksess.

Ute i siste liten?

Du er i siste liten, og begynner å kjenne julestresset snike seg innpå. Slapp helt av og gi et gavekort. På denne måten unngår du stress og alle blir fornøyde til jul.

Det er ikke så upersonlig som du tror

Hvis du tenker at et gavekort er en upersonlig gave tar du feil. Et gavekort kan nemlig også gjøres personlig ganske enkelt. For å gjøre gaven mer personlig, kan du for eksempel gjemme gavekortet i en annen gave. Hva med å skrive på et kort hvor du foreslår at det brukes på et hotellopphold og legger gaven i en reiseveske?

Kan også brukes på opplevelser

En opplevelse varer lenger enn noen annen gave. Og det beste av alt, man trenger ikke å reise langt for å skape gode minner. Gi kinobilletter, eller en invitasjon til å spise på restaurant. Har du lyst til å gjøre det litt vanskeligere å gjette hva gaven er (og lettere å pakke inn) kan du legge gavekortet i en fin eske. Gjennom et gavekort fra dittgavekort.no har de frihet til å velge da det kan brukes på både hotell og kjøpesenter.

Gavekortautomater på senteret

  • Øst ved Rema 1000 i 1. etasje
  • Syd ved Kundeservice i 2. etasje (nybygget) og ved Bjørklund i 1. etasje
  • Nord ved Coop i 1. etasje

Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Vinmonopolet og Express Nails.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.