Intervju med våre flotte modeller!

Dame med sort munnbind
Ingrid Skaare Evensen, 29 år, Daglig leder IKKE. Munnbind fra IKKE/Modo 199,-
Dame med grønt munnbind
Silja Utvik, 42 år, Butikksjef Boys of Europe. Munnbind fra Monsoon 69,-
Dame med rødt munnbind
Carina Nielsen, 42 år, Daglig leder Sunn & Nam. Munnbind fra Monsoon 69,-
Mann med sort, mønstret munnbind
Geir Ove Myrvoll Bjørlo, 37 år, Kjøpmann Rema 1000. Munnbind fra Monsoon 69,-
Mann med leopardmønstret munnbind
Kim Svensson, 34 år, Butikksjef Eplehuset. Munnbind fra Monsoon 69,-
Dame med rødt munnbind med gulldetaljer
Sylvi Gjerset Rødseth, 57 år, Butikksjef Step In. Munnbind fra Lappestua 60,- (stoff, pynt og mønster)
Dame med stripete munnbind
Valentina Capello-Hepsøe, 30 år, Butikksjef Bertoni. Munnbind fra Monsoon 69,-
Mann med briller og rutete munnbind
Joachim Nelvik, 35 år, Daglig leder og ortiker, Specsavers. Munnbind fra Monsoon 69,-

Iført flotte masker har vi tatt en prat med juleklare ansatte.

Hvem skulle tro at munnbind skulle bli en del av høstens og vinterens trend?

På AMFI Moa finner du munnbind i mange varianter.

Selv om vi skulle ønske dette ikke var nødvendig, er det i alle fall flott å vite at det finnes et munnbind til ethvert antrekk.

Her viser våre fantastiske ansatte noen varianter av munnbind du finner hos oss.

Vi har også hatt en fotoshoot på senteret hvor våre flotte modeller viser årets julemote. Se hele fotoserien her.

Avstand i meter, men ikke i hjertet.

Ingrid Skaare Evensen, IKKE

IKKEs topp 3 under årets juletre

 • Ullhals fra ILAG
 • Bamsesmykke fra Crystal Haze
 • Genser fra WoodWood

Den kunden glemmer jeg aldri

En eldre herremann skulle kjøpe julegave til kona, han kjøpte et silkeskjerf fra Stine Goya med bilder av frimerker på. Han kunne fortelle om alle reisene han og kona hadde vært på i sine glansdager. Budskapet hans var at reisene ikke trengte å være lange – men det viktigste var hvem man reiste med.

Da er det jul

Den kommer snikende når vi pynter butikken, setter frem pepperkaker og julemusikken spiller på anlegget. Og så slår den inn for fullt når jeg ser Reisen til julestjernen, kjenner lukten av pinnekjøtt og hele familien er samlet under samme tak. Det er julestemning det!

Dette ønsker jeg med IKKE til jul

 • Puter. Vi har nettopp flyttet i nytt hus og jeg innser at vi har sykt mange puter!
 • Kjøkkenutstyr, vi har alt og mer enn vi trenger.Penger. Da vil jeg heller ha et fint kort med en koselig melding.
 • Men egentlig så trenger jeg ingenting annet enn tid med familie og venner.

Silja Marie Utvik, Boys of Europe

På topp 3-listen under årets juletre

Oxfordskjorte, som er en klassisk og enkel skjorte som funker like bra til hverdag som til fest, fra Henry Choice eller Jean Paul er noe alle bør ha i skapet sitt. Eller en stretch jeans fra Henry Choice. En myk og deilig merinoull genser fra Mr. Capuchin er også en sikker vinner under juletreet.

Den kunden glemmer jeg aldri

Oi, det er så mange siden jeg har arbeidet i butikk i over 20 år, men skal jeg trekke frem en så må det være den gangen en kunde skrev inn til lokalradioen om hennes fantastiske handleopplevelse hos meg. Slike tilbakemeldinger varmer veldig.

Da er det jul

Når AMFI Moa har pyntet til jul og julemusikken spilles på Boys of Europe, da bobler det i kroppen av julestemning.

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Jeg ønsker meg alltid alt jeg, og elsker å bytte ut det jeg har. Men nye bomullssokker er ikke på listen. Skuffen er full, og trenger jeg nye så kan jeg kjøpe det selv.

I februar 2021 flytter Boys of Europe til nye lokaler i 2. etasje på nye Moa syd.

Carina Nielsen, Sunn og Nam

Sunn og Nams julegavetips

Med tanke på at Sunn og Nam er en restaurant, så vil jeg absolutt anbefale et gavekort. Det kan brukes på lunsj, middag, småretter, take away eller catering. Eller hva med å lage en hyggelig middagsinvitasjon og legge den under treet?

Den kunden glemmer jeg aldri

Det kjekkeste jeg vet er kunder som er fornøyde og som kommer tilbake igjen og igjen. De glemmer jeg i hvert fall aldri.

Da er det jul

Lille julaften når treet er pyntet og roen senker seg, og man rigger seg til for å se "Grevinnen og hovmesteren", da er det jul for meg.

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Jeg blir glad for alt jeg får. Men bøker står kanskje ikke høyest på ønskelisten, siden jeg føler det kan være vanskelig å finne tid og ro til å lese. Jobben krever jo sitt…

Geir Ove, Rema 1000

På topp 3-listen under årets juletre

Mange kjøper kolonialkasse til foreldre/besteforeldre som har alt. Da setter de sammen en fin kurv med spekemat, godteri, Flaxlodd og det de liker. Ellers er konfekt, Flaxlodd og juleblader som er populære gaver fra Rema 1000.

Den kunden glemmer jeg aldri

Etter 20 år i Rema 1000 er det mange faste kunder jeg har fått spesielle bånd med, og som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb. For noen år siden hadde vi en nesten blind dame som handlet hver fredag. Et høydepunkt for henne og oss. Da måtte vi fjase oss gjennom hele butikken for å finne varene, og hjelpe henne av gårde igjen. Vi savner henne!

Da er det jul

Julen starter jo relativt tidlig for oss i butikk, til glede og frustrasjon for mange. Julen er hektisk, og julen er fantastisk. Når jeg forlater butikken julaften og har kommet gjennom hektiske dager med fornøyde kunder, da kan jeg reise hjem og senke skuldrene. Med lukten av pinnekjøtt, gløgg og kongerøkelse - og familien samlet. Det er lykke!

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Jeg ønsker meg ikke regn, og ikke alarmer fra butikken. Vil ha julefred, god mat, smilende familie og kanskje litt snø til en forandring.

Kim Svensson, Eplehuset

På topp 3-listen under årets juletre

Apple Watch topper listen. Det er ikke bare en klokke, men et avansert hjelpemiddel. La telefonen ligge hjemme på tur, svar på meldinger, lytt til musikk og ha bankkortet i den. Du har fallregistrering, EKG og oksygenmåler rett på håndleddet. På listen er også AirPods Pro og Airpods for tråd- og sømløs løsning mellom Apple Watch, iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Og trådløse ladere, for hvem ønsker vel ikke å kunne lade alle enhetene samtidig uten en haug med ledninger?

Den kunden glemmer jeg aldri

Har en eldre mann på nesten 80 som er så interessert i Apples produkter, alltid positiv og med en fantastisk holdning. Han kommer inn bare for å slå av en prat når han ser oss i butikken, eller hvis han trenger noe nytt eller support på et produkt han har kjøpt hos oss.

Da er det jul

Det er når vi har pyntet hjemmet til jul og familien sitter samlet rundt frokostbordet, peisen er fyrt opp og go´sokkene er på. Da er det jul for meg.

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Stress! Julen handler om kjærlighet, tid og nærhet til familien. Så stress ønsker jeg meg ikke til jul.

Sylvi Gjerset Rødseth, Step In

På topp 3-listen under årets juletre

Deilige gensere i 100% merinoull i lekre farger ligger nok under mange trær i år. Vest er også et av årets mest populære plagg, vi har noen superfine fra 2Biz. Og sjal, kjekt å gi og kjekt å få. Et lekkert rutet ullsjal i sesongens farger er en gave som varmer.

Den kunden glemmer jeg aldri

Om jeg skal fortelle om én må det være en dame i 30-årene som skulle på jobbintervju. Hun var usikker på hva hun burde ha på seg, og vi brukte lang tid på å finne antrekket som ga den rette følelsen (det er jo følelser vi selger). Jeg ønsket lykke til og hun lovet meg en tilbakemelding. Noen uker senere kom hun jublende inn for å fortelle at jobben ble hennes, og at hun nå trengte et jobbantrekk. Etter det har vi hatt mange hyggelige møter i butikken, og vi er alltid opptatt av at antrekkene skal gi henne den rette følelsen.

Da er det jul

Det er når vi pynter butikken, pakker inn gaver til glade og litt stressa kunder og julemusikken strømmer ut av anlegget. Men den ultimate julestemningen slår inn når barna kommer hjem til jul og vi pynter selvhogd juletre, og når vi synger ”Deilig er jorden” i kirken. Og hjemme venter ferdigdampet fåreribbe og svineribbe med sprø svor, kålrotstappe og mandelpoteter. Da er det jul.

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Haha, denne er vanskelig. Jeg tenker vel at jeg blir glad for alt jeg får, det er jo noen som har tenkt på meg da gaven ble kjøpt eller laget.

Valentina Capello-Hepsøe, Bertoni

På topp 3-listen under årets juletre

Ullfrakk er et "must have" denne sesongen. Akkurat passelig lengde, som gjør den anvendelig til både dress og hverdagsantrekk. Stretch chinos er perfekt for han som ikke vil gi opp på komforten men samtidig ønsker å ta vare på stilen, og en fresh, mønstret skjorte som kan gi en spennende og moderne vri på dressen.

Den kunden glemmer jeg aldri

Jeg har jobbet i Bertoni i snart syv år og har hatt mange hyggelige kundeopplevelser. Alt fra kunder som kjenner deg igjen utenfor arbeidstid og stolt viser bilder og deler historier. Kunder som kommer med gaver for å takke oss for god service, og faste kunder som kommer igjen og igjen. Vi setter stor pris på alle som velger oss blant så mange dyktige konkurrenter i en utfordrende periode.

Da er det jul

Jeg er halvt italiensk og har feiret jul i Italia i mange år. Fantastisk god mat, men ingenting slår stemningen her i Norge. For meg starter julen 1. desember. Det å kunne gi og få gaver er alltid hyggelig og spennende, men jul er også å tilbringe tid med familie, finne på koselige juleaktiviteter for store og små – kjenner jeg gleder meg!

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Alle som kjenner meg vet at jeg er den enkleste personen å kjøpe gave til; jeg liker det meste, blir glad for alt, til og med pysjamas og julesokker. Jeg setter stor pris på tanken som ligger bak. «Dette var så deg Valentina, jeg måtte bare!». Så det er ikke noe spesifikt jeg ikke kunne tenkt meg til jul.

Kim Svensson, Eplehuset

På topp 3-listen under årets juletre

Apple Watch topper listen. Det er ikke bare en klokke, men et avansert hjelpemiddel. La telefonen ligge hjemme på tur, svar på meldinger, lytt til musikk og ha bankkortet i den. Du har fallregistrering, EKG og oksygenmåler rett på håndleddet. På listen er også AirPods Pro og Airpods for tråd- og sømløs løsning mellom Apple Watch, iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Og trådløse ladere, for hvem ønsker vel ikke å kunne lade alle enhetene samtidig uten en haug med ledninger?

Den kunden glemmer jeg aldri

Har en eldre mann på nesten 80 som er så interessert i Apples produkter, alltid positiv og med en fantastisk holdning. Han kommer inn bare for å slå av en prat når han ser oss i butikken, eller hvis han trenger noe nytt eller support på et produkt han har kjøpt hos oss.

Da er det jul

Det er når vi har pyntet hjemmet til jul og familien sitter samlet rundt frokostbordet, peisen er fyrt opp og go´sokkene er på. Da er det jul for meg.

Dette ønsker jeg meg IKKE til jul

Stress! Julen handler om kjærlighet, tid og nærhet til familien. Så stress ønsker jeg meg ikke til jul.

Du finner munnbind i mange varianter på senteret, f.eks hos:

 • Monsoon Accessorize
 • Carlings
 • Volt
 • Cubus
 • Dale
 • Ikke
 • New Yorker
 • Lewis
 • Modo
 • Dressmann
 • Lappestua (materiellpakke - sy selv)
 • Sunkost
 • Eurosko