Bokhari Shoppingbag - AMFI Moa

Arbeidere hos Bokhari-fabrikken som lager Bokhari handlenett
Blide arbeidere fra Bokhari-fabrikken
Arbeidere på Bokharifabrikken lager handlenett til AMFI Moa
Arbeidere på Bokharifabrikken lager handlenett til AMFI Moa
Arbeidere hos Bokhari-fabrikken som lager Bokhari handlenett

Ikke glem handlenettet!

Vi er stolte av å kunne vise frem vårt handlenett produsert av dyktige håndverkere i Bokhari. Med frisk farge, romslig plass og ekstra innvendig lomme kan du samle handelen din i dette kjekke handlenettet fra Moa.

Bokhari består av over 450 kvinner og menn i Pakistan og Norge, som produserer bærekraftige produkter basert på skandinavisk design og Pakistansk håndverkstradisjon. Produksjonen bidrar til å sikre trygge arbeidsplasser til voksne, og skolegang til barna deres. Skolen ligger vegg i vegg med veveriet til Bokhari i Pakistan, og mange av barna er de første i sine familier som lærer å lese og skrive.

Arbeidere hos Bokhari-fabrikken som lager Bokhari handlenett
Bokhari sørger for at kvinner får jobb og barn får skolegang.
To jenter går med hvert sin shoppingbag over skulderen
AMFI Moas egen shoppingbag i bruk.

Et bærekraftig valg:

  • Handlenettet er laget av GRS-sertifisert 100% resirkulert bomull og trykket for hånd med silketrykk
  • Handlenettet tar liten plass, rommer mye og er slitesterkt. Du kan derfor bruke det om og om igjen.

Det aller beste for miljøet er å bruke det du har fra før, så mange ganger du klarer. Og jo flere ganger nettene brukes, jo lavere blir miljøavtrykket. Samtidig gir Moa-handlenettene langsiktig verdi for Bokhari-ansatte med familie i Pakistan.

Dette kaller vi vinn - gjenvinn!


Arbeidere hos Bokhari-fabrikken som lager Bokhari handlenett

Dette skriver Bokhari selv på sin hjemmeside:

Et produkt. En Framtid.

Hos Bokhari kombineres skandinavisk design og pakistansk håndverk i vakre kvalitetsprodukter. For å skape trygge og anstendige arbeidsplasser til hundrevis av håndverkere i Pakistan, og sikre skolegang til barna deres på LAMS-skolen vegg-i-vegg med veveriet, har vi flere ben å stå på:

Bokhari merch:

Et bredt utvalg kvalitetsprodukter til merkevarebygging og branding. Vi tilbyr også silke-, transfer- og digitalt trykk.

Bokhari interior:

Vår egen kolleksjon av eksklusive interiør- og tekstilprodukter.

Bokhari home:

Utvalgte samarbeidspartnere tilbys muligheten til å utvikle produkter og kolleksjoner i samarbeid med oss.

People. Planet. Prosperity.

Hva er egentlig bærekraft? Hos Bokhari mener vi at en reell og varig bærekraftig utvikling må bestå av alle tre dimensjonene økonomi, miljø og sosiale forhold. Eller sagt med andre ord: mennesker, miljø og velferd. Dette kalles også for den triple bunnlinjen (people, planet & profit/prosperity). Sammenhengen mellom disse tre dimensjonene er det som er avgjørende for om noe er bærekraftig! Hos Bokhari jobber vi hver dag for å finne nye, smarte løsninger som både balanserer påvirkningen på miljøet med det forbruket og den økonomien vi har, i tillegg til å finne bedre måter vi kan fordele ressursene på. Det er først da det blir bærekraftig både for oss mennesker og miljøet.

Se mer om Bokhari på deres hjemmeside https://bokhari.no/om/