Zizzi

ZIZZI Moa søker engasjert butikksjef

Vi søker engasjert butikksjef.

Er du en engasjert leder som er tydelig, forstår endringsledelse og har evnen til å gi service innen salg og mote i verdensklasse, og samtidig få teamet ditt med deg?

Da har du sjansen nå!

Som ambassadør og butikksjef for Zizzi Moa er du ansvarlig for at teamet ditt skaper kunde- og OMNI-service i verdensklasse, i tillegg til at de gir gode resultater. Med lidenskap og samarbeid får du mulighet til å bli med på en reise hvor vi sammen tar Zizzi og kundeopplevelsen til neste nivå.

HOVEDOPPGAVER:

Dine ansvarsområder:

 • Sette sammen et resultatorientert og motivert team, herunder rekruttering, veiledning og løpende kompetanseutvikling.
 • Overblikk over vareutvalg, topplister og salgsfremmende aktiviteter.
 • Visuell merchandising, sikre kommersielle varepresentasjoner og utstillingsvinduer med høy motefaktor.
 • Samarbeide med ledergruppen for å optimere butikkens resultater.
 • Organisere og prioritere oppgaver i forhold til behov, resultater og mål.
 • Forstå og utføre omniservice på et høyt nivå.
 • Planlegge og avholde LIVE-shopping i tråd med bedriftens retningslinjer.
 • Sikre en vaktplan lagt ut fra budsjett og kompetanser.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Har du det som skal til?

Den ideelle kandidaten som Zizzi-ambassadør og butikksjef er en som kan tre inn i lederrollen fra starten. Derfor har du erfaring med salg og ledelse, du evner å ta ledelsen og få teamet ditt til å følge deg og du har en god forretningsforståelse.

Av personlige kompetanser forventer vi:

 • Du er utholdende, jobber strukturert og trives med rutiner.
 • Din lidenskap for salg og ledelse kommer til uttrykk gjennom dine evner til å skape en positiv atmosfære.
 • Du har en vilje til å vinne og lyst til å yte service i verdensklasse for kundene våre.
 • Du tar ledelsen og er et godt eksempel for teamet ditt.
 • Du yter kundeservice i verdensklasse, både på gulvet, i prøverommet og ved kassen.
 • Du trener og veileder salgsteamet ditt daglig.
 • Du interesserer deg for mote og har sans og interesse for styling.
 • Du setter kunden i sentrum og sørger for at butikken din alltid er klar for kundene med inspirerende og kommersielle produktpresentasjoner og utstillingsvinduer med høy moteprofil.

ARBEIDSTID:

Hva kan vi tilby deg?

Nå er vi i gang med å redefinere kundeopplevelsen i butikkene våre ved å skape samhold mellom våre fysiske butikker og nettbutikken vår . På denne måten er du sikret en spennende og variert jobb med lederansvar og masse kundekontakt.

Du blir ansvarlig for din egen butikk med personale og budsjetter, og du blir i tillegg en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende motebrand i plus size-segmentet.

Vi er på en internasjonal vektsreise, hvor vi jobber med nye omniområder i butikkene våre, som f.eks. LIVE-shopping, endless aisle, clienteling og personal content. Alt dette skjer samtidig med at vi holder fast i det vi er gode på, nemlig styling og den personlige og nærværende servicen til kundene våre.

Hva får du ut av det?

 • Helseforsikring – du vil være dekket av helseforsikringen vår dersom det skjer et uhell.
 • Personalrabatt – vi vet du elsker klær og mote og du vil derfor fra første dag ha tilgang til attraktive rabatter ved kjøp av klær til eget bruk
 • Pensjonsordning – du mottar en fastsatt bedriftsbetalt pensjonsordning med mulighet for egenregulering
 • Utover dette deltar du i månedlige møter med kollegaer fra Europa, i tillegg til et årlig kick-off på hovedkontoret i Billund, hvor det vil være mange muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Har du lyst til å bli med på reisen som ambassadør og butikksjef hos Zizzi send oss din motiverte søknad med CV snarest.

Vi evaluerer søknader og holder intervjuer fortløpende. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rekrutterer Kristine i XPANSION på tlf. 40454922

Vi gleder oss til å høre fra deg!

ANNEN INFO:

Om arbeidsgiveren

The company behind Zizzi was founded in 1988 and works with a mission to craft on-trend fashion for the plus-size segment. Having worked with inclusive fashion ever since, we are experts in providing fashion for the confident, modern woman by choosing the right materials, shapes, and fits suitable for all body types.

The company behind Zizzi was up until 2022 called Ball group and has historically owned other brands. As of 2022 the company and brand both go under the name of Zizzi and focus entirely on the plus-size womenswear brand Zizzi, which was established in the year 2000. Zizzi has since launched several sub-brands specializing in activewear, swimwear and lingerie.

Our goal is to have the customer’s preferred one-stop shopping destination by expanding within existing and new product categories and continuously developing our retail concepts and online services.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Kristine Bang Abelsen
Telefon
404 54 922

Søk på stillingen

1. etasje, nord

Åpent i dag 10:00 - 20:00