Vila

Vila søker butikkselger 80 %

Vikariat

Er du interessert i mote og trender og liker å snakke med mennesker hver dag? Ønsker du en å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø? Ser du deg selv være med å skape de beste kundeopplevelsene i vår VILA butikk på Moa?

Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Vi søker en energisk og resultatorientert butikkselger i et vikariat i 80% stilling til VILA Moa. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå. Som butikkselger blir du en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ser etter deg som ønsker en fremtid i VILA og BESTSELLER.

DINE ANSVARSOMRÅDER

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge or at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:

Kundeservice i en positiv og inspirerende atmosfære

Varemottakelse og påfyll av varer

Åpne- og stengerutiner

Bistå butikksjef med planlegging og gjennomførelse av aktiviteter, rutiner og arbeidsoppgaver

DIN PROFIL

Som butikkselger i VILA er du en ambassadør for butikken. Du setter kunden først og ønsker alltid å gi det lille ekstra. Vi ser etter deg som er strukturert, serviceinnstilt og som ser løsninger fremfor problemer. Du kommer alltid på jobb med en positiv holdning, er engasjert og samarbeider med og bryr deg om dine kollegaer. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Du er over 18 år og har erfaring fra butikk og salg.

HVA KAN VILA TILBY DEG?

En spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare

Et godt sosialt miljø med høyt tempo

Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling

Muligheten for å skape en karriere i en retail-virksomhet med mer enn 2.500 butikker på verdensbasis.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Jorunn Berg, Store Manager, på e-post: vinor363210@bestseller.com.

Vi leser søknader og avholder intervjuer fortløpende, og vil ta av annonsen dersom vi finner den rette innen søknadsfristens utløp.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Fulltid
Omfang
80 % vikariat
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Jorunn Berg
Stilling
Butikksjef
E-post
vinor363210@bestseller.com

Søk på stillingen

1. etasje, nord

Åpent i dag 10:00 - 20:00