Søstrene Grene

Søstrene Grene søker butikkmedarbeider

Søstrene Grene søker etter butikkmedarbeider dagtid til vår flotte butikk på Amfi Moa.

Arbeidstid og stillingens størrelse

Butikken har åpningstid fra 10 til 20 (18). Du vil inngå i en turnusordning hvor arbeidstiden vil variere, men det må påregnes å jobbe dag, kveld og helg.

Stillingens størrelse kan i noe grad tilpasses den enkelte søker, men vi ser for oss at størrelsen på stilling normalt ligger på ca 50 – 60 %. Ved høysesong, ferieavvikling og permisjoner vil stillingens størrelse være opp mot 100 %.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være kundebehandling, kassebehandling, kasseoppgjør, varemottak, varebestillinger, varepåfyllinger og andre oppgaver som naturlig hører under butikkdrift.

Vi legger ikke skjul på at det å jobbe i en Søstrene Grene butikk er hardt arbeid. Hverdagen vil være hektisk og preges av mange baller i luften. Sammen med andre ansatte ønsker vi at du er med på å skape fantastiske kundeopplevelser og gode salgstall. Hver uke mottar butikken en mengde varer. Dette innebærer at du må ha stort fokus på effektiv vareflyt, hensiktsmessig vareeksponering og kreative utstillinger. Du vil jobbe tett med butikksjefen og sammen vil dere være ansvarlig for å gjennomføre kjedens planer og kampanjer, samt sørge for en ryddig og innbydende butikk. Stillingen krever 100 % motivasjon.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi mottar flere tonn med varer og det er derfor en jobb som krever at du er fysisk sterk, har god helse, takler stress og liker å ta i et tak.

Du har øye for det visuelle og kreative, samtidig som du er effektiv. Du jobber strukturert, målrettet og har god forståelse for butikkdrift. Du har meget stor arbeidskapasitet og erfaring fra lignende arbeid. Du må ha fullført videregående skole og gjerne ha utdannelse innen design og interiør, men dette er ikke et absolutt krav. Det viktigste for oss er at du har et glødende engasjement, er lojal og pliktoppfyllende.

Vi ser gjerne at du har ambisjoner om å en dag bli butikksjef i Søstrene Grene.

Hva vi kan tilby

Hvis du har kvalifikasjonene, er motivert, og du i tillegg har en brennende interesse for interiør og design? Ja, da har vi en meget spennende jobb til deg.

Skriftlig søknad med CV, attester og vitnemål sendes til : 1067@grenestore.com

Søknadsfrist: Snarest.


ANNEN INFO:

Om arbeidsgiveren

I 1973 startet det forunderlige eventyret om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortelling om de to aldrende Grene-søstrene, Anna og Clara, som arbeider lidenskapelig med å skape små lyspunkter i hverdagen.

Søstrene utvikler med stor lidenskap nye design innen blant annet kategoriene interiør, papirvarer, gaveinnpakning, hobby, kjøkken og leketøy til de søte små. Butikkene mottar hver uke en mengde nye produkter, hvorav mange kun selges i en kortere periode. Forandring fryder, som Clara sier, selv om det også føres produkter i et fast sortiment.

Butikken på Moa drives gjennom selskapet Drømmefull AS

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
50-60 %
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Marianne Nybø
E-post
1067@grenestore.com

Søk på stillingen

2. etasje, nord

Stengt