Scan Asian Shop

Scan Asian Shop søker butikkmedarbeidere

Butikkmedarbeider 80 %

2 ledige stillinger.

Vi er en av de ledende bedrifter på Sunnmøre innenfor salg av utenlandske matvarer. Hos oss finner du spennende varer fra Korea, Japan, Thailand, Filippinene, Øst- Europa og Mexico for å nevne noen. Mennesker fra mange forskjellige land og kulturer kommer til oss for å finne mat og ingredienser de ønsker.

Er du over gjennomsnittet interessert i mat? Er du blid og serviceinnstilt? Er du flink til å samarbeide? Ja, da er kanskje du det nye medlemmet vi er på jakt etter til vårt team. Som medarbeider hos oss vil du være en viktig faktor for videre utvikling og vekst for Scan Asian Shop As.

Vi søker deg som:

  • Har stor arbeidskapasitet og kan jobbe både tidlig og sent
  • Har erfaring fra salg og service
  • Er ordentlig og ryddig
  • Har gode muntlige og skriftlige kunnskaper i norsk samt å kunne snakke engelsk.
  • Er samarbeidsvillig og service-innstilt

Dine arbeidsoppgaver vil være varehåndtering, arbeid ved kasse og kundebehandling. Vi tilbyr god opplæring og godt arbeidsmiljø, samt et rikt og spennende innblikk i mat verden rundt. Vi tilbyr også videreutvikling for deg og muligheter for ansvarsrolle.

Ta kontakt med oss om dette høres ut som noe for deg. Send oss din søknad og CV på scanasianshop@gmail.com , eller ta med deg søknad og CV og kom innom Scan Asian Shop As på Amfi Moa og spør etter Richard.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
80 %
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
12. juni og 26. juni
Kontaktperson
Richard Lee Nilsen
Stilling
Styremedlem
Telefon
70146288
E-post
scanasianshop@gmail.com

Søk på stillingen

1. etasje, syd

Åpent i dag 10:00 - 20:00