Funky

Funky Frozen Yogurt søker ekstrahjelp

Vi søker ekstrahjelp i 10 - 20 % stilling.

Vi er den første is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yogurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Vi tilbyr et stort utvalg av Naturlige, Veganske og Økologiske produkter. Alt fra is, Smoothie, Frappe og Milkshake. Vi vil bidra til at gjestene våres får en fantastisk smaksopplevelse som gir glede og næring samtidig som vi er snille mot moder jord.

Vi er idag et lite hovedkontor i Oslo som drifter alle 23 butikker sammen med 23 fantastiske butikksjefer.

HOVEDOPPGAVER:

Som medarbeider i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og Funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken til enhver tid er den desidert beste i bransjen.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

Vi søker blide, energiske og engasjerte mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Om du deler vår filosofi om at is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

ARBEIDSTID:

Du MÅ kunne arbeide på kveldstid, ferier og i helger. Er du en av de som kan jobbe dagtid? Skriv det i søknaden din.

ANNEN INFO:

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
10 - 20 %
Søknadsfrist
10.02.2023
Tiltredelse
20.02.2023
Kontaktperson
Cecilie Helgesen
Stilling
Butikksjef

Søk på stillingen

Broa syd/øst

Åpent i dag 10:00 - 20:00