Funky Frozen Yogurt søker butikkmedarbeider

Vi søker medarbeider til vår butikk på AMFI Moa.

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurtis-kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 24 butikker i Norge, og har videre planer for vekst i inn- og utland. Vi er den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør.

Vi søker etter en ivrig og glad ansatt (over 18år) til en fast 40-50%-stilling , som ønsker å være med på å bygge Nord-Europas råeste og største Frozen Yogurt-kjede.

HOVEDOPPGAVER:

Som medarbeider i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og Funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken til enhver tid er den desidert beste i bransjen.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Om du deler vår filosofi om at is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

ARBEIDSTID:

Du må kunne arbeide både morgen, kveld, helger og ferier. Stillingen tilbyr mest kveldsvakter, men krever at du kan jobbe dagtid i perioder. Skal du gå skole til høsten, passer denne stillingen dessverre ikke for deg for øyeblikket.

ANNEN INFO:

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende, og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt. Er du klar til å ta del i Norges Råeste Is-konsept?

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
40 - 50 %
Søknadsfrist
04.07.2022
Tiltredelse
14.07.2022
Kontaktperson
Cecilie Helgesen
Stilling
Butikksjef

Søk på stillingen