Big Bite Øst

Big Bite søker selgere

Er du vår nye superhelt medarbeider?

Vi har 6 ledige stillinger, både dag, kveld og helg.

Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

Vil du jobbe på våre flotte avdelinger på Moa ?

Vi trenger flere superhelter på teamet vårt så vi søker flere stillinger både på dagtid, kveld og helg!

Skal du ha friår? eller har fleksible timeplan? Vi har fleksibel turnus!

Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

Ikke alle helter har kappe. Noen har caps med logo på. Og nå jakter vi den rette medarbeider som kan jobbe både dag, kveld og helg. Du skal ikke bare temme sult og slukke tørst, men også spre hverdagsglede.

Med Big Bite får du sjanse til å være med på en lærerik reise i et helnorsk fastfood-konsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt.

Veteran eller ungt heltetalent?

Rett mentale innstilling veier vel så tungt som en CV med erfaring. Du vil fort se at Big Bite-systemet ikke holder kunnskapen innelåst. Tvert om, vi deler. Her bygger veteraner opp ferskinger.

I tillegg kan du skilte med andre superkrefter, som at du:

  • Er serviceinnstilt og fremoverlent
  • Trives med et høyt arbeidstempo
  • Har et øye for salg

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien.

Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!

Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Big Bite.

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med daglig leder Kamilla Drønnen Olsen på 920 48 787 eller Monica Beate Eliassen på 934 68 455

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
10 - 50 %
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Kontaktperson
Kamilla Drønnen Olsen
Stilling
Daglig Leder
Telefon
92048787
E-post
moaoest@bigbite.no

Søk på stillingen

1. etasje, øst

Åpent i dag 10:00 - 20:00