Big bite

Big Bite nord søker selger

Vi søker en entusiastisk medarbeider til DAGTID

Big Bite er et helnorsk konsept som drives av våre dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 avdelinger spredt over hele landet. I årene fremover har vi ambisjoner om å vokse videre, slik at vi kan tilby mat i farta til folk flest!

Det har nå åpnet seg en mulighet for jobbe på vår flotte avdeling på Stormoa nord. Vi søker etter medarbeidere for arbeid både på dagtid, kveldstid og lørdager.

Liker du å jobbe tett med andre, motiveres du av å skape resultater og har du lyst til å arbeide med andre kjekke og motiverte medarbeidere? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien.

Blir du trigget av dette gleder vi oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med daglig leder Monica Eliassen på tlf. 934 68 455.

Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
3 - 4 vakter pr. uke
Søknadsfrist
30.06.2022
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Monica B. Eliassen
Stilling
Daglig Leder
Telefon
93468455
E-post
monicaeliassen@icloud.com

Søk på stillingen

2. etasje, nord

Åpent i dag 10:00 - 20:00