Solglimt og sommer på Moa

Vi har nok en gang pyntet senteret med bilder av våre fantastisk kjekke og sprudlende ansatte! Se opp og fram, og få solglimt i ansiktet du også!

Legg til i kalender
Når
3. juni til 31. august
Hvor
Fellesarealet nord, syd og øst

Sommertiden er fylt av solstråler som gir smil, friske farger og varme – akkurat som oss mennesker. På Moa, hvor rundt 2500 dyktige folk jobber daglig, er vi klare til å gi deg et glimt av sommer, en hjelpende hånd og masse glede.

Se opp og fram, og få solglimt i ansiktet du også! Rundt omkring på Moa henger solfylt dekorasjon i form av sirkler som glitrer og gir refleksjoner og fargespill. I tillegg kan du se 65 av våre ansatte som allerede har fått et glimt av sol i ansiktet. En stor takk til alle fantastiske frivillige som stilte opp på fotoshoot for å spre personlig og ekte utstråling.

Denne positive atmosfæren er ikke bare en refleksjon av den vakre sesongen, men også et resultat av vår nye sommerkampanje som du finner rundt om på senteret: Solglimt på Moa!

Sommeren er en fantastisk tid på året, og viktigheten av sol og dagslys skal man ikke ta for gitt. Her er 5 fakta om hvorfor du bør nyte sommertid og solglimt:

  1. Bedre Humør: Når sola skinner, føler vi oss ofte gladere og lettere til sinns. Sollyset hjelper kroppen med å lage serotonin, som gir oss en godfølelse og hjelper mot nedstemthet og stress.
  2. Mer Energi: Naturlig lys hjelper oss med å få en god døgnrytme, noe som gjør at vi sover bedre. Når vi sover godt, får vi mer energi og orker mer i hverdagen.
  3. Sterkere Immunforsvar: Sollys gir oss vitamin D, som er viktig for å holde oss friske. Med nok vitamin D i kroppen kan vi lettere holde sykdommer som forkjølelse og influensa på avstand.
  4. Bedre Helse: Sommer og sol inspirerer oss til å være mer aktive. Enten det er å gå tur, sykle eller svømme, så er utendørsaktiviteter bra for kroppen og gir oss en sunnere livsstil.
  5. Mer Sosialt: De lange, lyse sommerdagene gjør det enklere å være sammen med venner og familie. Utendørsaktiviteter og sammenkomster skaper gode minner og styrker båndene mellom oss.

Samspillet mellom solens lys og menneskelig varme er essensen av sommeren på Moa. Vi tror på å skape en arbeidskultur hvor hver enkelt føler seg inspirert av både sommerlyset og den positive atmosfæren rundt seg. Når ansatte føler seg verdsatt og sett, ytes det beste til fordel for alle.

Vi sees på Moa i sommer – hvor solskinn alltid finner veien inn, og sommergleden er en del av hverdagen.

Vi gir deg solglimt i sommer - mennesker som myser mot sola
Se opp og fram, og få solglimt i ansiktet du også! Rundt omkring på Moa henger solfylt dekorasjon i form av sirkler som glitrer og gir refleksjoner og fargespill. I tillegg kan du se 65 av våre ansatte som allerede har fått et glimt av sol i ansiktet.
Fellesareal nybygget syd
Nyt sommerfølelsen - dame som kikker opp mot solen
La sola gi  energi - mann som smiler mot sola
Finn roa i  sommer - dame som smiler og nyter sola
Kjenn varmen i sommer - dame som kikker opp mot solen